19 / 04 / 2024

Silivri Piri Reis Konutları ödeme planı

Silivri Piri Reis Konutları ödeme planı

Piri Reis Konutları fiyat listesi 243 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.  Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Silivri'de planlanan metrobüs güzargahında yükselecek.. 

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Piri Reis Üniversitesi imar barışı konferansı yarın!

Piri Reis Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı'nca düzenlenen imar barışı konferansı yarın saat 14:30-16:30 saatleri arasında Tuzla Deniz Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak. 

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

Karaman'da TOKİ teslimleri başlayacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin yaptığı Piri Reis Vadisi Projesi'nde yer alan sosyal tesis ve yeşil alanlarda incelemeler yaptı. 

Piri Reis Konutları fiyat listesi!

Piri Reis Konutları fiyat listesi 243 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.  Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Silivri'de planlanan metrobüs güzargahında yükselecek.. 

Silivri Piri Reis Konutları geliyor! Yeni proje!

Piri Reis Konutları Silivri Alipaşa Mahallesi'nde planlanan metrobüs güzargahında hayata geçirilecek. 364 daireden oluşacak projede fiyatlar 243 bin TL'den başlıyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Happy Center Esenyurt Piri Reis mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 133. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Esenyurt’ ta hizmete sundu. Piri Reis mağazası 800 m2 olup 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Askeri alanların şehir dışına taşınması emirdir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Piri Reis Harita, Gayrimenkul ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Derneğinin "2023 Vizyonu ve Hedefleri Doğrultusunda Sürdürülebilir Kentsel Yenileme" başlığıyla düzenlediği 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne katıldı.

Mehmet Özhaseki kentsel dönüşüm sorunlarına vurgu yaptı!

Piri Reis Harita, Gayrimenkul ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Derneğinin "2023 Vizyonu ve Hedefleri Doğrultusunda Sürdürülebilir Kentsel Yenileme" başlığıyla düzenlediği 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katıldı.

Silivri Piri Reis Konutları ödeme planı Haberi

Silivri Piri Reis Konutları ödeme planı

14 bin metrekare arsa alanına sahip Piri Reis Konutları'nda teslimlerin Mart 2021'de gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

İstanbul Silivri'de Alipaşa Mahallesi'nda hayata geçirilen proje Silivri sahile 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 100 metrekare 2+1 şeklinde daire tiplerine yer verilen projede inşaat çalışmaları Nisan'da başlayacak.

 

Piri Reis Konutları fiyat listesi!

Piri Reis Konutları'nda toplamda 364 daire bulunuyor. Fiyatların 243 bin TL'den başladığı projede taksit ödemeleri yapılıyor. 
 


Piri Reis Konutları ödeme planı:
20 Nisan 2018'de taksit ödemelerinin başlayacağı projede anahtar teslimleri 2018 yılının Mart ayından itibaren 36 ay sonra gerçekleşecek. Projede toplamda 72 ay taksit ödenecek. 


Sözleşme esnasında 63 bin TL ödenecek Piri Reis Konutları'nda 72 eşit taksit vade farksız olarak tamamlanacak. 2018 Nisan'dan sonra ise 2 bin 500 TL aylık taksit ödemeler başlayacak. 
 

Site Özellikleri