29 / 03 / 2024

Sincan kızılay metro

Sincan kızılay metro

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Yarın sabahtan itibaren Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız bir şekilde metro seferlerimiz başlamış olacak." diye açıklama yaptı. 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın yüzde 91'si tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gar İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Kızılay İstasyonu olacak şekilde 3 istasyonun bulunduğu AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda yüzde 92'lik genel ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız gidilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Yarın sabahtan itibaren Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız bir şekilde metro seferlerimiz başlamış olacak." diye açıklama yaptı. 

AKM-Kızılay metro inşaatında vinç kazası!

Maltepe'de, Ankara Garı arkasında inşaatı devam eden AKM-Kızılay metrosu gar istasyonu inşaatındaki vinç, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi...

AKM-Kızılay Metro Hattı'nda son durum!

5 Aralık 2020'de tamamlanacak olan AKM-Kızılay Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Metro Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden devralındı...

Kızılay-Çayyolu Metrosu, Temelli'ye kadar uzatılacak!

Kızılay-Çayyolu Metrosu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Sincan'ın Temelli bölgesine kadar uzatılacak

Batıkent-Kızılay Metro hattında raylar değişiyor!

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Batıkent-Kızılay Metro hattının Ulus- Sıhhiye istasyonları arasında ray değişim ve bakım çalışmaları başlattı. 18 yıldır hizmet veren metro hattında yer yer aşınmalar oluştuğu bilgisi verildi.

Kızılay Metro hattında yenileme çalışması!

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Batıkent- Kızılay Metro hattının Ulus- Sıhhiye istasyonları arasında bugün ray değişim ve bakım çalışmaları başlattı. Çalışmalar, 23 Temmuz - 3 Ağustos arasında gerçekleştirilecek.

Batıkent-Kızılay Metro hattında bakım çalışması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Batıkent-Kızılay Metro hattının Ulus-Sıhhiye istasyonları arasında bugün ray değişim ve bakım çalışmaları başlattı. Çalışmalar, 23 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ankara AKM-Kızılay metro hattı hangi duraklardan geçecek?

Ankara Keçiören - Atatürk Kültür Merkezi metro hattı, AKM istasyonu sonrasında Gar üzerinden Kızılay'a uzatılacak. 3 duraktan meydana gelecek yeni metro hattı 3,3 kilometre uzunluğunda olacak...

Ankara Kızılay metro istasyonunda yangın paniği!

Alınan bilgiye göre, Kızılay Güven Park'ta bulunan metro istasyonunun havalandırma bölümünde yangın çıktı. Havalandırma bölümünden çıkan dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi...

Sincan kızılay metro Haberi

Sincan kızılay metro

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan-Kızılay metro hattındaki aktarma seferlerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız metro seferlerinin yarın sabah başlayacağını ifade eden Mustafa Tuna,"6'lı setlerle inşallah yolcuların da daha rahat yolculuk yapmasını aktarma olmadan ve daha rahat şekilde sağlamış olacağız." dedi. 

Sincan-Kızılay hattındaki aktarma seferlerinin kaldırılmasını vatandaşların 4,5 senedir beklediğini dile getiren Tuna, aktarmanın zaman ve konfor kaybına neden olduğunu söyledi.  Tuna, yeni vagonların alındığını, vagon sayılarının artmasıyla tren periyotlarının 10 dakikadan 7 dakikaya kadar inebileceğini söyledi. 

Keçiören-Kızılay metrosu

Keçiören-Kızılay metrosuyla ilgili, inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Tuna, "İnşallah o da Kızılay'a kadar uzandığı zaman Keçiören metrosu da daha verimli bir hale gelmiş olacak. Şu anda yine aktarma vesaire gibi durumları var, dolayısıyla adım adım bu da gerçekleşmiş olacak."...