20 / 04 / 2024

sinop adliye binası

sinop adliye binası

Sinop kent merkezi, valilik ve adliye binalarının Sinop-Ayancık yolu üzerinde alımı gerçekleştirilen 100 dönümlük alanda yapılacak yeni binalarına taşınmasıyla nefes alacak.

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak? Sinop Boyabat İçin Tarih Belli Oldu!

Merakla beklenen Sinop Boyabat TOKİ kura tarihi belli oldu. Canlı yayın ile TOKİ binasında gerçekleştirilecek kura için geri sayım başladı...

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

TOKİ Sinop Boyabat'ta okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 16 derslikli eğitim binası inşa edecek.

TOKİ'den Sinop'a yeni pansiyon binası müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 300 kişilik pansiyon inşa etmek için düğmeye bastı.

Sinop'ta yurt binasının kamulaştırılması mecliste!

Sinop'ta bir yurt binasının kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

‘Çürük raporlu’ Büyükçekmece Adliye binası hala tahliye edilmedi!

Olası bir depremde ağır hasar ve yıkım riski olduğu için acil boşaltılması bildirilen Büyükçekmece Adliyesi için henüz harekete geçilmedi. Avukat Orhan Kılıç, yüzlerce insanın ölüm tehlikesi yaşadığını aktardı.

Büyükçekmece Adliye binasına depreme dayanıksız raporu: Göçme riski var!

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin kapıda olduğuna ve acilen önlem alınması gerektiğine her gün dikkat çekerken Büyükçekmece Adliyesi’nin depreme dayanıksız olduğu Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY) çerçevesinde alınan raporla öğrenildi. 

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

sinop adliye binası Haberi

sinop adliye binası


Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, hayata geçirilecek yeni proje ile Valilik ve Adliye binalarının hastane yolu üzerinde alımı yapılan 100 dönümlük arazi üzerine kurulacağını söyledi. Ergül; “Bu yıl bu düşüncelerimizin proje yılı olacak ve inşallah 2017 yılında bu üniteleri bu alanda yapmaya başlayacağız” dedi. Belediye Başkanı Baki Ergül, uzun süredir merak edilen adliye ve valilik binalarının şehir dışına taşınıp taşınmayacağı yönündeki sorulara açıklık getirdi. Başkan Ergül, 2017 yılı içerisinde başlanacak çalışmalarla Valilik ve Adliye binalarının hastane yolu üzerinde alımı yapılan 100 dönümlük arazi üzerine kurulacağını söyledi.


BU PROJE SİNOP’U RAHATLATACAK

Hayata geçirilmesi planlanan proje ile Sinop’un özellikle trafik yönünden büyük bir rahatlama yaşayacağını ifade eden Belediye Başkanı Baki Ergül, tüm Sinopluları bu projeye destek olmaya çağırdı. Ergül; “Değerli Cumhuriyet Başsavcımız ve...