24 / 04 / 2024

sinop belediyesi cadde çalışmaları

sinop belediyesi cadde çalışmaları

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop’u modern bir şehir yapmak için yola çıktıklarını belirterek, uluslararası ölçüleri ve çağdaş şehirleşme dinamiklerini göz önünde bulundurarak projeleri ürettiklerini ifade etti.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Sinop'ta imar planı iptal edildi! Tüm inşaatlar durdu!

Sinop Belediyesi'nce hazırlanan ve mecliste kabul edilip, onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları iptal edildi. Bölgede tüm inşaatlar durduruldu.

Sinop'ta imar planları iptal edildi! 

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Sinop Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste kabul edilerek onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları'nı iptal kararı aldı. 

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Yıldırımda dönüşüm altyapı hamleleriyle değer kazanıyor!

Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklarda asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çalışma gerçekleştirirken bir yandan imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da hızla sürdürüyor

Konya Hüyük'e 4,8 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Hüyük İlçesi’nde 4,8 milyon liralık prestij cadde yatırımı gerçekleştirdi.

sinop belediyesi cadde çalışmaları Haberi

sinop belediyesi cadde çalışmaları

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop’u modern bir şehir yapmak için yola çıktıklarını belirterek, uluslararası ölçüleri ve çağdaş şehirleşme dinamiklerini göz önünde bulundurarak projeleri ürettiklerini ifade etti. Ergül, kısa sürede yapılacak yatırımlarla birlikte turist sayısında da artış beklediklerini vurguladı.


TÜİK’in yaptığı “Yaşam Memnuniyet Araştırma-sı”nda Türkiye’nin en mutlu şehri seçilen Sinop’ta  ilklerin hayata geçtiğini belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, “Sinop artık hak ettiği çağdaş, ileriye dönük ve modern şehircilik anlayışına büyük adımlar atmıştır.” dedi. Özellikle daha temiz ve çağdaş bir Sinop için yapılan çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini kaydeden Ergül, Sinop’un içme suyundan derin deniz deşarjına, imar planlarından asfalt çalışmalarına, yeni kapalı pazar yerimizden kültür etkinliklerine kadar her projelerinin büyük emekler sonucunda ortaya çıktığına dikkat çekti. “Son yıllarda üzerinde titizlikle...