25 / 04 / 2024

sinop valilik binası

sinop valilik binası

Sinop kent merkezi, valilik ve adliye binalarının Sinop-Ayancık yolu üzerinde alımı gerçekleştirilen 100 dönümlük alanda yapılacak yeni binalarına taşınmasıyla nefes alacak.

TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak? Sinop Boyabat İçin Tarih Belli Oldu!

Merakla beklenen Sinop Boyabat TOKİ kura tarihi belli oldu. Canlı yayın ile TOKİ binasında gerçekleştirilecek kura için geri sayım başladı...

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

TOKİ Sinop Boyabat'ta okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 16 derslikli eğitim binası inşa edecek.

TOKİ'den Sinop'a yeni pansiyon binası müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 300 kişilik pansiyon inşa etmek için düğmeye bastı.

Sinop'ta yurt binasının kamulaştırılması mecliste!

Sinop'ta bir yurt binasının kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinop'ta 10.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Sinop İcra Dairesi Müdürlüğü, Sinop ili, Merkez ilçesi Ordu Köyü, 182 ada 3 parselde yer alan 10 bin 954,58 metrekarelik fabrika binası ve arsası 10 milyon 717 bin 400 TL'ye icradan satıyor...

Sinop imar planı için rapor hazırlandı!

Sinop Çevre Dostları Derneği üyeleri bir basın toplantısı düzenleyerek, Sinop imar planı ile ilgili valilik tarafından düzenlenen inceleme ve sonrasında düzenlenen 37 sayfalık raporla ilgili incelemeler gerçekleştirdi.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Sinop Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı binası tamamlanıyor!

Sinop Gerze’de yapımına başlanılan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı binasında bulunan çalışmalar sürüyor.

Sinop Havalimanı terminal binası inşaatında sona gelindi!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Havalimanı'nda yapımı devam eden yeni terminal binası inşaatında sona gelindiğini bildirdi.

Sivas Valilik Binası 2 yılda tamamlanacak!

Sivas Valisi Davut Gül, bölgede inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. Gül, binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

sinop valilik binası Haberi

sinop valilik binası


Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, hayata geçirilecek yeni proje ile Valilik ve Adliye binalarının hastane yolu üzerinde alımı yapılan 100 dönümlük arazi üzerine kurulacağını söyledi. Ergül; “Bu yıl bu düşüncelerimizin proje yılı olacak ve inşallah 2017 yılında bu üniteleri bu alanda yapmaya başlayacağız” dedi. Belediye Başkanı Baki Ergül, uzun süredir merak edilen adliye ve valilik binalarının şehir dışına taşınıp taşınmayacağı yönündeki sorulara açıklık getirdi. Başkan Ergül, 2017 yılı içerisinde başlanacak çalışmalarla Valilik ve Adliye binalarının hastane yolu üzerinde alımı yapılan 100 dönümlük arazi üzerine kurulacağını söyledi.


BU PROJE SİNOP’U RAHATLATACAK

Hayata geçirilmesi planlanan proje ile Sinop’un özellikle trafik yönünden büyük bir rahatlama yaşayacağını ifade eden Belediye Başkanı Baki Ergül, tüm Sinopluları bu projeye destek olmaya çağırdı. Ergül; “Değerli Cumhuriyet Başsavcımız ve...