28 / 03 / 2024

Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili

Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından dün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı.

Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından dün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı.

Sinpaş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Sinpaş GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Sinpaş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO 2016 finansal raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 finansal raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO hem konut alıcısına hem TL'ye kazandırıyor!

Sinpaş GYO, konut alıcıları ve Türk ekonomisine katkı sağlayan kampanyasına Aralık ayında da devam ediyor, 2016’nın bu son kampanyasında müşterilerine Ağustos ayı fiyatlarıyla Aralık ayı boyunca konut alabilme ve yine 120 aya kadar vadeli ödeme kolaylıkları sunuyor.

Sinpaş GYO 2016 yılında ödüle doydu!

Türkiye'de yaşam ve konut anlayışına yepyeni bir soluk getiren Sinpaş GYO, 2016'yı daçok sayıda ödülle kapatıyor.

Sinpaş GYO, 2016’da ödülden ödüle koştu!

Sinpaş GYO, 2016’yı daçok sayıda ödülle kapatıyor. 42 yıllık Sinpaş güvencesiyle bir başarı öyküsüne dönüşen Sinpaş GYO, 2016 yılında aldığı 13 ödülle gayrimenkul sektöründeki öncülüğünü taçlandırdı.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Sinpaş GYO 2016 yılı pay alım satım bildirimini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, KAP'ta pay geri alım satım bildirimi yayınladı. Bu bildirime göre Avni Çelik'in Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 13,18'e çıktı. Mehmet Çelik' in ise Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 0,003' e indi.

Ideal Standard, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'ya ürünlerini tanıttı!

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Ideal Standard öncü teknolojilerini ve yeni ürünleri tanıttı.

Sinpaş GYO, Queen Central Park Bomonti lansmanı 4 Mart'ta!

Queen Central Park Bomonti, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in katılımıyla düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak. toplantı 4 Mart 2016 Cuma günü gerçekleşecek.

Sinpaş GYO bu yıl 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015’te 650 milyon TL’den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016’da artırmayı hedefliyor.

Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili Haberi

Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili

17.05.2017 tarihinde yapılan 2016 Yılı Olağan Genel Kurulumuzda alınan kararlar İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 26.05.2017 tarihinde tescil edilmiştir.



Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan...