19 / 04 / 2024

sirius town

sirius town

Sirius Town Antalya fiyat listesi hakkında 0242 259 63 63 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz. Pınarlar Grup Sirius Town Evlerinde daire teslimleri 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek...

Pınarlar Grup Sirius Town Evleri!

Pınarlar Grup Sirius Town Evleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor

Sirius Town resimleri!

Sirius Town resimleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Pınarlar Grup imzası taşıyan proje Antalya'da denize yakın konumu ve 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar konut alternatifleri ile yükseliyor...

Sirius Town nerede?

Pınarlar Grup tarafından hayata geçirilen Sirius Town nerede sorusuna haberimizin içindenden ulaşabilirsiniz. Sirius Town projesinde satışlar 1 ay sonra başlayacak...

Sirius Town! Pınarlar Grup!

Sirius Town projesi 1 ay sonra satışa çıkacak, proje Antalya Kundu 'da yükseliyor

Sirius Town teslim tarihi!

Sirius Town teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, projenin satışları 1 ay sonra başlayacak

Antalya Sirius Town 1 ay sonra satışta!

Denize 250 metre mesafede yükselen Sirius Town Pınarlar Grup imzası taşıyor...

Sirius Taahhüt İşleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Taahhüt İşleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Akkaya ve Aykut Küpeli ortaklığında kuruldu. 

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Kıbrıs Town Houses'ta daire fiyatları 79 bin sterline!

Kıbrıs Developments tarafından hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesinin lansmanı gerçekleşti. 4 çeşit konut tipine sahip projede daire fiyatları 79 bin sterlinden başlıyor.

İş Bankası'ndan Kıbrıs Town Houses projesine 20 yıl vade!

Kıbrıs Developments tarafından Girne Alsancak’ta hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesine İş Bankası'nda 20 yıl vadeli kredi veriyor.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

2016 Hill Town 11 Residence fiyat listesi!

Yüzde 1 KDV oranı uygulanan Hill Town 11 Residence projesi 143 daireden meydana geliyor. 2016 Hill Town 11 Residence fiyat listesi...

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları!

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları 431 bin TL'den başlayarak değişiyor. Hill Town 11 Residence projesi Ekim 2017'de teslim edilecek...

Hill Town 11 Residence fiyatları 431 bin TL'den başlıyor!

Yamaç Yapı, Levent’in komşusu Çeliktepe’de yeni ve modern bir residence projesine imza atıyor.Yamaç Yapı, yılların getirdiği tecrübe ve güvenle Hill Town 11 projesini Çeliktepe’de hayata geçiriyor.

Sirius Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sirius Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Sirrus Town 2020'de açılacak!

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

Krea Sirius Gayrimenkul'den Beyoğlu'na 100 milyon dolarlık yatırım!

Krea Sirius Gayrimenkul, Tomtom Garden projesiyle Beyoğlu'ndaki Tomtom Mahallesi'ne 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Şirket, 18 bin metrekare alanda 150'ye yaknı konut, 25 ticari alan ve üç ofisten oluşan projeyi önümüzdeki iki yılda bitirmeyi planlıy

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Ahsanullah Azımı, Khosraw Faız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Ticaret Merkezi Mahallesi'nde kuruldu.

İksir Resort Town’da Doğanın Hediyeleri paneli düzenlendi!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Doğanın Hediyeleri’ konulu panel geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

sirius town Haberi

sirius town


25 bin metrekare arsa alanına üzerinde inşa edilen Sirius Town projesi lokasyon olarak Antalya'da konumlandırılıyor. 324 adet daireden meydana gelen Antalya Sirius Town Konutları Pınarlar Grup girişimi ile yükseliyor.


Sirius Town Antalya fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 42 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Sirius Town Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor.


250 metrekare denize mesafesi olan Sirius Town projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Pınarlar Grup Sirius Town  Antalya fiyat listesi bilgisinden önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim.


Sirius Town  Evlerinde kapalı- açık otopark, spor tesisler, hamam, restoran, mini futbol sahası, yüzme havuzu ve spa bulunuyor. Sirius Town Antalya fiyat listesi hakkında detaylı bilgi...