24 / 04 / 2024

şırnak hava limanı

şırnak hava limanı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünce yapılan Bingöl Havalimanı Temmuzda, Şırnak Havalimanı ise 26 Temmuz'da hizmete açılacak...

Atatürk Havalimanı 1953 yılında yapıldı!

Bayındırlık Bakanlığı, Yeşilköy'de bulunan Tayyare Meydanı'nın modern bir hava limanı haline getirilmesine 1938 yılında karar vermiş ancak Atatürk Havalimanı, Yeşilköy Havalimanı adıyla 1 Ağustos 1953 yılında hizmete açılmış.

Hava Kent Akpınar ne zaman bitecek?

Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu olan Hava Kent Akpınar projesi KİPTAŞ ya da Emlak Konut GYO ile kat karşılığı yapılacak. Projede teslimler Haziran 2019 yılında yapılacak...

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi açıldı!

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Rize-Artvin Havalimanı 2016 yatırım programına teklif edildi!

Ak Parti Rize Milletvekili HASAN Karal, Rize-Artvin Hava Limanı’nın Kalkınma Bakanlığı’nın 2016 yılı yatırım programına alınması için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca 750 Milyon TL’lik proje teklifinde bulunulduğunu açıkladı.

Afrika Ruanda'ya insansız hava aracı limanı geliyor!

İngiliz mimar Norman Foster’ın öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan insansız hava aracı (drone) limanı, ilk olarak Afrika ülkesi Ruanda’da kurulacak.

Yeşilköy'e havalimanı yapılacak!

1938 yılında Bayındırlık Bakanlığı, Yeşilköy'de bulunan Tayyare Meydanı'nın modern bir hava limanı haline getirilmesine karar vermiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1938 yılında Yeşilköy'de hava limanı yapılacak!

1938 yılında Bayındırlık Bakanlığı, Yeşilköy'de bulunan Tayyare Meydanı'nın modern bir hava limanı haline getirilmesine karar vermiş. Meydanda yapılacak çağdaş piste 400 bin lira sarf edilecekmiş.

Başbakan Davutoğlu: İnşaat sektöründe kuralların net konulmasına çalışacağız!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Üçüncü köprü, üçüncü havalimanı özellikle hava limanı projesinde ve diğer birçok projede hükümetin ve siyasi istikrarın sağladığı güvenle şirketlerimiz cesur adımlar atıyorlar'' dedi.

Üçüncü hava limanı Türk lojistik sektörünü büyütecek!

Üçüncü hava limanı Türk lojistik sektörünü büyütecek. SDT Logistics Kurucu Ortaklarından Filiz Bayülgen, 3. havalimanının açılmasının sektör açısından çok büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

Varsak'a raylı müjdesi!

Raylı sistem güzergahının genişletileceğini belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Varsak'tan raylı sisteme binen ister Işıklarda, isterse Aksu'da, isterse de hava limanında inebilecek" dedi .

3. havalimanı gökyüzünden görüntülendi!

3. havalimanı projesi gökyüzünden görüntülendi. Türkiye'yi ve de İstanbul'u dünya hava trafiğinin en önemli merkezi konumuna getirmesi beklenen İstanbul'daki yeni hava limanında zemin çalışmaları sürüyor.

1958 yılında Haydarpaşa Silosu ve Soğuk Hava Deposu'nun açılışı yapılmış!

1958 yılında Haydarpaşa Limanı'nın birinci kısmı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin 34 bin tonluk silosu ve Et ve Balık Kurumu'nun soğuk hava deposu, Celal Bayar ve Adnan Menderes'in katılımıyla merasimle açılmış.

şırnak hava limanı Haberi

şırnak hava limanı


ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünce yapılan Bingöl Havalimanı Temmuzda, Şırnak Havalimanı ise 26 Temmuz'da hizmete açılacak. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce yaptırılan ve 5 Temmuzda uçak seferleri başlayan Kastamonu Havalimanı'nm ş açılışı ise 19 Temmuzda yapılacak. 5 milyon yolcu kapasiteli Diyarbakır Havalimanı'nm yeni terminal binasının temelinin ise 25 Temmuzda  atılması planlanıyor.


Aman bilgiye göre, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan ve geçici kabullerinin ardından işletilmek üzere 4 Temmuzda DHMİ Genel Müdürlüğüne teslim edilen Bingöl Havalimanı 12 Temmuzda, Şırnak Havalimanı ise 26 Temmuz ve Şırnak havalimanlarının açılış tarihleri 12 Temmuz, 12 Temmuz olarak açıklanan Şırnak Havalimanı ise 26 Temmuzda hizmete girecek. 5 Temmuzda uçak seferlerine başlanan Kastamonu Havalimanı'nm açılışı ise 19 Temmuzda I gerçekleşecek. Yıllık...