19 / 04 / 2024

Şişli kentsel gelişim

Şişli kentsel gelişim

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Esenlerin kentsel dönüşümü Çinlilerin dilinde! Çinli Bakan'dan 'Hayran kaldım'' açıklaması!

Çin Halk Cumhuriyeti Konut ve Kentsel Gelişim Bakan Yardımcısı Dong Jianguo Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili; “Bu kadar büyük bir projeyi başlattığınız için sizi tebrik ediyorum. Hayran kaldım” ifadesini kullandı.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

FY Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

FY Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Fahrettin Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

İzmir Çiğli'de bina bazlı risk haritası ve envanteri oluşturulacak!

Utku Gümrükçü’nün liderliğinde dirençli kent oluşturma hedefiyle başlatılan “Sanal Çiğli” çalışmasında sona gelindi. Uygulamanın kentsel dönüşüm için yol göstereceğine dikkat çekildi.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Şişli kentsel gelişim Haberi

Şişli kentsel gelişim

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine giderken adından sıkça söz ettiren Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Sarıgül, merak edilenleri YeniBirlik Gazetesi'nden Neşe Berber'e anlattı.

Beş yıl önce İstanbul’da büyükşehir yarışında CHP’nin tarihindeki en yüksek oyunu aldığını söyleyen Sarıgül, bu kez kendi ilçesinde rekordan söz ediyor. ‘Benim evim, benim kalbim, yürüdüğüm yol’ olarak tanımladığı Şişli için, "Ben de artık Şişli’yi ve Şişlili yurttaşlarımızı yalnız bırakamam." açıklamasında bulundu.

Beş yıldır yoktunuz, neler yaptınız bu süreçte?

Beş yıldır aslında sadece televizyon ve gazetelerde yoktum ama halkın içinde vardım. Bu süreçte Şişli’deydim. Şişli’nin dışında sadece Şişli’de oturan ama memleketleri farklı yerler olan vatandaşlarımızın şehirlerine gittim. Toplamda on dört ile gittim. Bunların arasında Sinop, Kastamonu, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Sivas, Ordu, Amasya, Tokat, Siirt,...