20 / 04 / 2024

şişli tahincioğlu bomonti projesi

şişli tahincioğlu bomonti projesi

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Bomonti projesinde 536 adet rezidans, 102 adet ofis, 168 odalı otel ve 12 adet ticari birim inşa edecek. İşte projenin detayları...

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2020 için 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!

Geliştirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörüne canlılık katan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2020 yılının ilk 9 ayında 1 milyar 100 milyon TL ciro elde etti. Özcan Tahincioğlu, sene sonuna kadar 1 milyar 500 milyon TL ciro elde etmeyi hedeflediklerini belirtti...

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tahincioğlu'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek!

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı'nın hayata geçirdiği “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdi. Firma, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle kampanyaya katılım sağladı. 

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız nerede? İşte konum!

Ev fiyatlarının 682 bin TL ile 2 milyon 660 bin TL aralığında değiştiği  Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız projesi az katlı yapısı ve yatay mimari ile dizayn edildi..

Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat!

Nidapark Bomonti projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin 300 TL'den başlıyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat tarihi ne zaman?

Şişli ve Beyoğlu'nda 11.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İl, Şişli İlçe,Meşrutiyet Mahallesi ve İstanbul, Beyoğlu İlçesi, Kocatepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 11 milyon 550 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları!

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları KDV dahil 717 bin TL'den başlıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

şişli tahincioğlu bomonti projesi Haberi

şişli tahincioğlu bomonti projesi


Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti bölgesinde karma projeye başlıyor. 150 milyon TL'ye mal olması beklenen Nidapark Bomonti projesi 18 bin 79 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Nidapark Bomonti projesinde 536 adet rezidans, 102 adet ofis, 168 odalı otel ve 12 adet ticari birim olacak. Nidapark Bomonti projesi Kule, Podium ve Otel bloğu olmak üzere 3 blok olarak tasarlandı.


Nidapark Bomonti projesinin kule bloğunda 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 rezidans daire tipler, Podium bloğunda 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 1,5+1, 2,5+1 ve 3+1 rezidanslar olacak. 


Hilton İstanbul Bomonti Otel'in yanında yükselen Nidapark Bomonti projesi Memorial Şişli Hastanesi'ne yakın konumda yer alıyor.



Tel: 444 4 846

Web: www.tahincioglu.com

Gülcihan...