29 / 03 / 2024

Şişli The House Residence adres

Şişli The House Residence adres

Yenigün İnşaat The House Residence fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Bomonti 'de yükselen The House Residence kapsamındaki konutların alanları 42 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor...

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları!

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yenigün İnşaat imzasını taşıyan The House Residence Bomonti, bu yıl temmuz ayında teslim ediliyor...

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The House Residence Bomonti adresi!

Daire alanlarının 41 metrekareden başladığı proje toplam 155 adet daireden oluşuyor. The House Residence Bomonti adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti' de inşa ediliyor.

The House Residence Projesi!

The House Residence Projesi İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde inşa ediliyor. Dairelerin 220 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

İstanbul Bomonti The House fiyat!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. İstanbul Bomonti The House fiyat listesi kapsamında fiyatları 220 bin dolardan başlıyor.

The House Residence Bomonti sokak hayvanları için tezgah açtı!

The House Residence Bomonti’nin bakıma muhtaç hayvanlar için yaptığı çağrı büyük ilgi gördü. Toplanan birçoğu antika değeri taşıyan eşya, Bomonti Antika Pazarı’nda satışa sunuldu.

The House Residence Bomonti'den hayvan barınaklarına destek!

The House Residence Bomonti, bakıma muhtaç hayvanlar için harekete geçti. Tüm hayvanseverler, kullanmadıkları eşyaları 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda kurulacak özel stantta satacak.

Yenigün Bomonti The House satılık!

Yenigün Bomonti The House satılık dairelerin tipleri studyo, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Şişli Bomonti'de yükselen proje daireler Mayıs 2016 yılında teslim edilecek.

Şişli Bomonti The House teslim tarihi!

Şişli Bomonti The House teslim tarihi olarak projedeki dairelerde Mayıs 2016'dan itibaren yaşam başlayacak. Projedeki studyo daireler 41 ile 45 metrekareden oluşurken, 1+1 daireler 85 ile 95 metrekare alandan oluşuyor.

Bomonti The House Residence ödeme planı!

Bomonti The House Residence ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinatta kalan yüzde 70'i proje bitimine kadar vadelendirme sağlanıyor. Projede toplam 155 adet daire bulunuyor.

Bomonti The House fiyat listesi!

Bomonti The House fiyat listesine göre daireler 220 bin dolardan başlıyor. Toplam 155 adet daireden oluşam projede daireler studyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Yenigün İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Şişli Bomonti'de bulunuyor.

Şişli The House Residence adres Haberi

Şişli The House Residence adres


The House Residence Evleri  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de inşa ediliyor. Proje Yenigün İnşaat imzası ile yükseliyor.


Yenigün İnşaat The House Residence fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Yenigün İnşaat The House Residence fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


The House Residence Şişli Evleri'nde The House Hotel, The Residence Lounge,  The Club Fitness, The Dining Room, The Cafe, The Club Office, The Garden Terrace, The Services alanları yer alıyor.


Yenigün İnşaat The House Residence fiyat!

Bomonti The House Residence fiyatları metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlıyor. 


The House Bomonti Residence kapsamındaki konutların alanları 42 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor.


The House Residence ne zaman teslim?

The House Residence projesinde daire teslimleri 2016 Mayıs'ta yapılacak.


The House Residence ödemeleri:

The House Residence Bomonti ödeme...