19 / 04 / 2024

Şişli Trump Towers Residence

Şişli Trump Towers Residence

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Trump Towers'ta icradan satılık daire! 5 milyon TL'ye!

İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde yer alan Trump Towers'ın Rezidans Bloğu'nda yer alan daire icradan satışa çıkarıldı. 

Ahmet Hakan'ın şoförüne haksız kira davası!

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Şişli Trump Towers'taki dairesinin kiralanması için şoföründen yardım istemişti.  Daireyi Ahmet Hakan'dan habersiz kiraya veren şoför için soruşturma başlatıldı. 

Trump Towers yılbaşında açık mı?

Trump Towers, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Trump Towers yılbaşında açık mı? Trump Towers yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Trump Towers 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Trump Towers Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Trump Towers, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Trump Towers Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Trump Towers Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers AVM hakkında 'Trump' isminin kaldırılmasını istedi. Erdoğan, " Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" dedi.

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kidzmondo Şişli bilet fiyatı 2016 ne kadar?

Kidzmondo İstanbul Şişli Trump Towers'ta yer alıyor. Kidzmondo Şişli bilet fiyatı 2016 ne kadar, Kidzmondo’ya giriş ücretli mi, Kidzmondo giriş ücreti 2016 kaç TL? İşte Kidzmondo bilet fiyatı 2016...

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Trump Towers AVM’de açıldı!

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içi mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Çilek, İstanbul’un gözde semti Mecidiyeköy’de bulunan Trump Towers AVM’deki yerini aldı.

Taht Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taht Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ali Osman Hakan Katırcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran'da Şişli, Trump Towers Kuştepe Mahallesi'nde kuruldu.

BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Onder Onat, Lutz Jens Becker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık 2013 tarihinde Şişli, Trump Towers'ta kuruldu

Trump Towers Araplar için alım turları düzenlenecek!

Doğan Holding tarafından İstanbul Mecidiyeköy'de inşa edilen ve satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Trump Towers rezidans bloğunda Araplar için alım turları düzenlenecek. Yatırımcılar İlk heyet 12 Kasım'da Türkiye'ye geliyor...

Araplar Trump Towers ’a çıkarma yapacak!

Dubai’de gerçekleştirilen emlak fuarı Cityscape’e katılan Trump Towers İstanbul projesi Arap yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Körfez ülkelerinden birçok yabancı işadamı Trump Towers için İstanbul’a çıkarma yapacak.

Şişli Trump Towers Residence Haberi

Şişli Trump Towers Residence

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : TAŞINMAZIN Tapu Kaydı : İstanbul İli Şişli İlçesi-Mecidiyeköy mah. 2524 ada,3 parsel sayılı 20.651,71m2 yüzölçümlü kat mülkiyetli "çarşı konut ofis ve transfer merkezi " nitelikli taşınmaz da 130/100000 arsa paylı 1.BLOK 25.kat 366 nolu bağımsız bölüm olan 2504 nolu konut nitelikli taşınmazın tamamı.


Özellikleri:Satışı istenen taşınmaz;İstanbul İli Şişli İlçesi-Mecidiyeköy mahallesinde tapuda kat mülkiyetli 2524 ada 3 parsel sayılı(20.651.71 m2) yüz ölçümlü "çarşı konut ofis ve transfer merkezi" nitelikli taşınmazda, halihazırda ise Mecidiyeköy yolu caddesinden 12 dış kapı numaralı "Trump Towers Residence" da 130/100000 arsa paylı 1. Blok 25 kat 366 bağımsız bölüm,"2504 nolu konut" nitelikli taşınmazın tamamıdır.Yerinde yapılan incelemede "Trump Towers"sın...