19 / 04 / 2024

Site kültürü nedir

Site kültürü nedir

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ( TESK ) Genel Başkanı Palandöken, site kültürünün insanları birbirlerine yabancılaştırdığını, yalnızlaştırdığını belirtti.Palandöken 'Site kültürü insanları birbirlerine yabancılaştırıyor, yalnızlaştırıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Kütüphaneci alımı şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım ilanını yayınladı. Bakanlık tarafından yayınlanan ilana göre sözlü sınav sonuçlarına göre kütüphaneci pozisyonuna toplamda 465 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 465 personel alacak! Başvuru şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilan kapsamında 465 kütüphaneci alımı yapılacağı duyuruldu. Bu duyurunun hemen ardından başvuru şartları nedir? Kimler başvuru yapabilir? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Sitelerde asıl olan site yaşam kültürüdür!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yaşam kültürü " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Kültür arazisi nedir?

Bilindiği üzere orman haritalarında; orman olan yerler yeşil, 2/B sahaları kırmızı, kültür arazileri ise sarı renkli olarak gösteriliyor. Peki, kültür arazisi nedir?

Korunması gerekli kültür varlığı şerhi nedir?

Korunması gerekli kültür varlığı, tarih öncesi ve tarihi devirlere ait bilim, kültür, din ve güzel sanatlarla ilgili bulunan taşınır ve taşınmaz malları ifade ediyor. Peki, korunması gerekli kültür varlığı şerhi nedir?

Bendevi Palandöken: Site kültürü insanları yalnızlığa itiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, site kültürünün insanları birbirlerine yabancılastırdığını, yalnızlastırdığını belirtti.Bendevi Palandöken 'Site kültürü insanları yalnızlığa itiyor' dedi.

Site kültürü insanları yabancılaştırıyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ( TESK ) Genel Başkanı Palandöken, site kültürünün insanları birbirlerine yabancılaştırdığını, yalnızlaştırdığını belirtti.Palandöken 'Site kültürü insanları birbirlerine yabancılaştırıyor, yalnızlaştırıyor.

Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nce düzenlenen ve Maltepe Belediyesi tarafından desteklenen “Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli”, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Me

Kültür varlıkları katkı payı nedir?

Belediyelerin ve il özel idarelerinin görev alanlarında kalan taşınmaz kültür varlıklarının korunması ve değerlendirilmesi amacıyla tahakkuk eden emlak vergisinin belli oranda ödenen kültür varlıkları katkı payı nedir?

Taşınmaz kültür varlıkları nedir?

Taşınmaz Kültür Varlıklarının ve Sitlerin Tespit ve Tescili Hakkında Yönetmelik kapsamında yasal hükümlere yer verilen taşınmaz kültür varlıkları nedir? Taşınmaz kültür varlıkları nelerdir? Taşınmaz kültür varlıkları nasıl tespit edilir?

Kültür ve turizm koruma ve gelişim alt bölgesi nedir?

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik esaslarına göre kültür ve turizm koruma ve gelişim alt bölgesi nedir? Kültür ve turizm koruma ve gelişim alt bölgesi nerelerdir?

Kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığının önerisi ve Bakanlar Kurulu Kararıyla tespit ve ilan edilen Kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi nedir? Kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi nerelerdir? İşte yanıtı...

Bozüyük Kültür Merkezi'nin hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Bozüyük’te yıkılan site binasının yerine yapılacak Kültür Merkezi binasının hafriyat çalışmaları başladı. Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yıkılan eski site binasının yerine yapılması planlanan kültür merkezi binası yapım ihalesi tamamlandı...

Site kültürü nedir Haberi

Site kültürü nedir

TESK Genel Başkanı Palandöken:"Site kültürü insanları birbirlerine yabancılaştırıyor, yalnızlaştırıyor... Yeni yapılacak olan semt ve mahallelerde sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedeflenmelidir"



Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, site kültürünün insanları birbirlerine yabancılaştırdığını, yalnızlaştırdığını belirterek, yeni oluşturulacak semt ve mahallelerde sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şehirleşmenin hedeflenmesini istedi.


Palandöken, yazılı açıklamasında, Türkiye genelinde eski iş yeri ve konutların yıkılarak "kentsel dönüşüm seferberliği" adı altında yeni yerleşim yerleri inşa edildiğini yapıldığını, afetlere karşı dayanıklı konutların üretildiğini anımsatarak, dönüşüm için yıkım yapılan mahallelerde evlerin yanında dükkanların da bulunduğuna dikkati çekti. 


Siteler yapılırken dükkanı yıkılan esnaf için yeni iş...