19 / 04 / 2024

siteler arası futbol turnuvası projeleri

siteler arası futbol turnuvası projeleri

İBB’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finalinde spor dünyasının şöhretleri biraraya geliyor.

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

2014-2019 yılları arasında 12 milyar 367 milyon 267 bin TL'lik Hazine taşınmazı satıldı!

Hazine'ye ait arsalar, tarım arazileri ve orman vasfını yitirmiş alanlar satışa çıkarılıyor. 2014 - 2019 yılları arasında 6 yılda 2 milyar 825 milyon metrekare büyüklüğünde arazinin kamudan özel sektör ve satışı yapıldı. Satılan araziler 395 bin futbol sahası büyüklüğünde.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

216 Yapı Siteler Arası Futbol Turnuvası’nın kupaları verildi!

216 Yapı Siteler Arası Futbol Turnuvası’nın kupaları verildi. 216 Yapı'nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanları bir araya getirdiği “Siteler Arası Futbol Turnuvası" sona erdi.

216 Yapı futbol turnuvası start aldı!

216 Yapı’nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar “ Siteler arası futbol turnuvası” nda bir araya geldi. 216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu.

216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu!

216 Yapı’nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar “ Siteler arası futbol turnuvası” nda bir araya geldi. 216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni'nde madalya töreni!

Dumankaya İnşaat, site sakinleri arasındaki iletişimi güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. Şölende sahne alan Gülşen, site sakinlerini coşturdu.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni, Gülşen'in katılımıyla düzenlendi!

Dumankaya İnşaat, çalışanlarından site sakinlerine kadar tüm Dumankaya Ailesi’nin sıkı ilişkilerini pekiştirmek ve iletişimlerini güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi.

Siteler-Karapürçek arasındaki teleferik hattı durduruldu!

Ankara'daki Siteler - Karapürçek arasındaki teleferik hattı durduruldu. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan yaptığı açıklamada, "Gökçek aklı dışlamanın karşılığını yargı kararlarıyla almaktadır" dedi.

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası 13 Haziran'da başlıyor!

13-15 Haziran tarihleri arası İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Caddebostan etkinlik alanında düzenlenecek olan Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası için geri sayım başladı...

Siteler Arası Futbol Turnuvası finaline Abdurrahim Albayrak katıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finaline Abdurrahim Albayrak katıldı.

siteler arası futbol turnuvası projeleri Haberi

siteler arası futbol turnuvası projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finalinde Türk Milli Futbol Takımı ve Galatasaray eski futbolcuları ve bürokratlar, Abdurrahim Albayrak ‘ın da katılacağı şöhretler karması maçında karşı karşıya gelecek.

Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde başlayacak programda şöhretler karması ve 4. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol turnuvası Final Maçı aynı anda 10 Mayıs’ ta  Saat 12:00 de başlayacak.

Şöhretler Karması Karşılaşması ve final maçları neticesinde kazanan sitenin futbol takımına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüd Uysal ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in katılacağı Kupa Töreni ile kupası takdim edilecek.

4. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Tunuvası Şöhretler Karması Katılımcıları

Bülent Korkmaz

Saffet Akyüz

Hakan Ünsal

Papen Mustafa (Mustafa Kocabey)

Küçük Metin (Metin...