24 / 04 / 2024

sivas haberleri

sivas haberleri

Sivas Göllüköy Mahallesi'nin muhtarı Fehmi Özcan'ın üç katlı beton evinin önünde heyelan meydana geldi. Kayan toprak, Özcan'ın komşusu İsa Özcan'ın traktör garajının yıkılmasına neden oldu.

Sivas'ta orman yangını çıktı!

Sivas'ta orman yangını çıktı. Yangında 15 hektarlık orman zarar gördü. Yaklaşık 5 saat süren çalışmalarının ardından kontrol altına alınan yangında 15 hektar alan zarar gördü.

Sivas Şarkışla'da heyelana yakın bölgedeki bina tedbir amacıyla boşaltıldı!

Şarkışla'daki 1. Etap TOKİ konutlarına ait blok arkasında heyelan meydana geldiği belirtildi. 16 daireli F3 blok arkasındaki heyelanda herhangi can kaybı yaşanmadığına işaret edilen açıklamada, tedbir amacıyla blokun boşaltıldığı kaydedildi.

Sivas'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, Sivas 'ta saat 10.36'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sivas'ta çimento fabrikası projesi için toplantı düzenlenecek!

Votorantim Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Sivas İli Merkez İlçesinde yer alan Çimento Fabrikası ve Malzeme Ocakları Kapasite Artışı projesi için 10 Eylül 2013 tarihinde toplantı düzenlenecek...

Sivas'ta krom ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı krom ocağı yapımı için halkın öneri ve görüşlerini almak üzere toplantı düzenleyecek...

Sivas Termal Yaşam Merkezi 2015'te tamamlanacak!

Sivas'ın önde gelen iş adamlarının birlikte imza atüklan Sıcak Çermik bölgesindeki 'Sivas Termal Yaşam Merkezi' projesi inşaatı hızla ilerliyor. Yatırım maliyeti 100 milyon TL'yi aşan projenin 2015 yılının ikinci yansında tamamlanması hedefleniyor.

Zübeyir Kemelek: Sivas yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya aday!

Zübeyir Kemelek: Sivas, çeşitli sektörlerde sağladığı avantajları, kalifiye iş gücü ve tecrübesi, eğitim alanındaki gelişmişliği ve teknik danışmanlık hizmetleriyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmaya aday.

Gayrimenkul haberleri 2013. 3. Çeyrek araştırma raporu yayınlandı!

Gayrimenkul haberleri 2013. 3. Çeyrek araştırma raporu yayınlandı. Raporun ççeriği , Türkiye ekonomik gelişmeleri, İstanbul Ofis Pazarı, Türkiye Perakende Pazarı ve Avrupa Alışveriş Merkezleri’ nden oluşuyor...

Sivas TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Sivas Gürün Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Sivas 'ta satılık 2 adet gayrimenkul: 5 milyon 205 bin liraya!

Sivas Belediye Başkanlığı Sivas merkez Yeni ve Pulur mevkilerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İhale 3 Ocak 2014 günü saat 16:00 ve 16:30 'da Belediye Encümen Salonu 'nda gerçekleştirilecek.

Sivas Kurt Deresi Vadi Park'ın 1.etabı törenle açıldı!

Sivas'ın en büyük yaşam alanı olacak olan ve Sivas Belediyesi tarafından yaptırılan 326 bin metre karelik Kurt Deresi Vadi Park'ın 30 bin metre karelik 1. Etap açılışı gerçekleştirildi....

TOKİ Sivas'a 440 konut yapacak!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta temel atma ve açılış törenlerine katılacak. Yılmaz, yaklaşık bedeli 45 milyon lira olan projelerin açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere, 14 Aralık Cumartesi günü Sivas'a gelecek....

Sivas'ta asfalt üretim tesisi açıldı!

Sivas'ta saatte 240 ton asfalt üretecek olan asfalt plentinin açılışı gerçekleştirildi. Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu asfalt plenti 240 ton saat kapasitesindedir. Yani saatte 240 ton asfalt üretiyor" dedi...

Sivas'ta raybüsün test sürüşleri başlıyor!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, raybüs için Sivas’a geliyor. Yılmaz, Divriği-Sivas arasındaki ulaşım sorunu nedeniyle yapımı tamamlanan raybüse binerek test edecek. Divriği-Sivas arası raybüs ile bundan sonra 2 saatte katedilecek....

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve Parkı açıldı!

Sivas'a yepyeni bir görünüm veren Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve Parkı'nın açılış töreni, Sivaslıların bir kez daha gösterdiği büyük vefa örneği olarak binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sivas'da satılık fabrika 1 milyon 991 bin TL!

Sivas İli Merkez ilçesinde yer alan fabrikanın toplam bedeli 1 milyon 991 bin lira olarak belirlendi. Fabrika açık artırma usulüyle 24 Aralık 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Sivas'ta satılık 2 adet gayrimenkul: 3 milyon 592 bin liraya!

Sivas Belediye Başkanlığı Sivas merkez Yeni ve Pulur mevkiinde yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 22 Kasım 2013 tarihinde saat 16:00 ve 16:30 'da gerçekleştirilecek...

sivas haberleri Haberi

sivas haberleri

Suşehri ilçesinde, heyelan nedeniyle traktör garajı toprak altında kaldı.


Alınan bilgiye göre, ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki Göllüköy Mahallesi'nin muhtarı Fehmi Özcan'ın üç katlı beton evinin önünde heyelan meydana geldi. Kayan toprak, Özcan'ın komşusu İsa Özcan'ın traktör garajının yıkılmasına neden oldu.


Fehmi Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Gece bir anda gürültü oldu. Evden çıktığımızda alt komşumuz İsa Özcan'ın garajının yıkıldığını ve traktörün toprak altında kaldığını gördük. Komşuların yardımıyla traktörü toprak altından çıkarttık" dedi. 


Heyelan nedeniyle eve girmeye korktuklarını dile getiren Özcan, şunları kaydetti:


"Dışarı çıktığımızda heyelandan dolayı evin su tesisatının koptuğunu gördük. İlk etapta boşa akan suyun tamiratını yaptık. Kayma sonucu traktör garajının yıkıldığını gördük. Garajda traktör olduğunu bilmiyorduk, sonradan öğrendik. Komşular geldi ve toprağın altında kalan traktörü çıkarttık. Allah’a şükür can kaybımız yok."


Fehmi...