27 / 04 / 2024

Sivas Numune Hastanesi son durum

Sivas Numune Hastanesi son durum

Temeli 2011 yılında atılan 700 yataklı olarak tasarlanan Sivas Yeni Numune Hastanesi'nin açılışı TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla hastane konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sivas Numune Hastanesi'nin açılışı gerçekleşti!

Sivas'ta yapımı tamamlanarak hizmete giren 700 yataklı yeni Numune Hastanesi'nin resmi açılışı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Haydarpaşa Numune Hastanesi için asbest iddiası!

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, yıkım esnasında hasta, hasta yakınları ve hemşirelerin asbest tozlara maruz kaldığını dile getirdi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye binası yıkılıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin dahiliye binasında yıkım çalışmaları başladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Sivas'a ikinci millet bahçesi müjdesi!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz günlerde açılan Sivas Millet Bahçesi'nde konuştu. Bilgin, 27 Haziran Parkı ve eski Numune Hastanesinin olduğu alana ikinci millet bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Ankara Numune Hastanesi hizmete kapandı!

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi’ne taşınma sürecinin tamamlanmasından sonra hizmete kapatıldı.

Konya Numune Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Yıllardır tamamlanması beklenen Konya Numune Hastanesi açılış için gün sayıyor. İnşaatı biten hastanenin 1 ay içerisinde açılması planlanıyor.

Özel Sivas Gültepe Hastanesi 30 milyon TL'ye inşa edildi!

Sivas Gültepe'de inşa edilen Özel Sivas Gültepe Hastanesi'nin yapımı tamamlandı. 30 milyon TL'ye yapılan hastanenin yakın sürede hizmete açılması bekleniyor.

Sivas Eski Numune Hastanesi yıkıldı!

Sivas'ta eski Numune Hastanesi yıkıldı. Hastane'nin yıkımı planlandığı gibi gitmedi. Binanın yıkımı olduğundan hızlı gelişti vatandaşlar büyük panik yaşadı.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!c

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak. 

Sivas Numune Hastanesi son durum Haberi

Sivas Numune Hastanesi son durum

Hastane konferans salonunda gerçekleşen açılış programına TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, diğer il protokolü üyeleri, hastane personeli ve vatandaşlar katıldı.


Sivas’ta temeli 2011 yılında atılan 700 yataklı Yeni Numune Hastanesinin açılış töreninde konuşma yapan Müsteşar Gümüş, “Sivas; diğer illerle beraber güçlü bir sağlık örgütü olan ilimiz. Bu tesisle beraber inşallah aynı misyonla görevine daha güçlü olarak devam edecek. 104 bin m2 kapalı alan, 700 yatak, 79 yoğun bakım, 100’e yakın poliklinik, 3 bin 115 m2 acil servis, 28 ameliyathanesi olan çok güçlü bir hastane. İnşallah bundan sonraki süreçte içini de cihazıyla, ekibiyle iyi doldururuz. Hem Sivas’ımıza hem de komşu illerimize sağlık hizmetini sunar. Buradan hastaların diğer...