19 / 04 / 2024

sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi nerede

sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi nerede

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yapımı devam eden Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Ayhan "Bu sene ağustos ayında mekanik tesislerin tamamı bitecek" dedi...

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın açılacak!

Sivas'ta yapımına 2017'de başlanan ve Türkiye'nin ilk ay yıldız şeklindeki camisi olan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın gerçekleşecek törenin ardından ibadete açılacak.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş Yıldız 511 ada 9 parsel imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi, 511 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıda...

Sivas'ın ay yıldız mimarili camisi ibadete gün sayıyor!

Sivas'ta belediye ve hayırseverlerin iş birliğiyle yapılan "ay yıldız" şeklinde mimariye sahip caminin hizmete girmesi için geri sayım başladı...

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi nerede Haberi

sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi nerede

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayhan, günübirlik tesisler ve konaklama tesisi ile yapımında son aşamaya gelinen teleski ve telesiyej inşaatlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.


Çalışmalarda gelinen son durumla ilgili değerlendirmeler yapan Ayhan, "2014 yılında makaraların döneceğini söylemiştik. Buna hep beraber şahit olduk, ilk denemeyi yaptık. Sivas açısından çok ciddi ve heyecan veren bir kazanım. Bu sene ağustos ayında mekanik tesislerin tamamı bitecek" ifadesini kullandı. 


Yıldız Dağı'nda geçen yıldan bugüne kadar çok ciddi çalışmalar yapıldığını ve ilk kez makaraların döndüğünü kaydeden Ayhan, otel ve günübirlik tesislerin yapımına başlandığını belirtti. 


Güvenlik tesisinin ihalesinin yapıldığını ve inşaatının devam ettiğini bildiren Ayhan, "Sağlık tesisinin inşaatı başlayacak. Turizm standartlarında yol yapım çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Pistlerin de son aşamasına geldik" açıklamasında bulundu. 


Yıldız Dağı...