25 / 04 / 2024

Sivasspor Stadı ne zaman açılacak

Sivasspor Stadı ne zaman açılacak

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Sivasspor Stadı 14 Ağustos'ta açılacak!

Yapımına 3 yıl önce başlanılan ve büyük oranda tamamlanan 27 bin 532 seyirci kapasiteli Sivasspor Stadı'nın açılışı 14 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor maçı ile gerçekleşecek.

Sivasspor Stadı açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Vali Gül: Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici" dedi.

Sivasspor Stadı'nda son rötuşlar!

Sivas'ta Mayıs 2013'te temeli atılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadında çimlerin serimine başlandı

Sivasspor Stadı bu yıl sonuna kadar tamamlanacak!

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'nin ilk "ekolojik" stadını inceledi. Turan: " İnşallah bu yıl sonuna kadar Sivas Stadyumu Sivas halkına teslim edilmiş olacak " şeklinde konuştu.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi!

Kulüp başkanları Murat Cavcav ve Mehmet Yiğiner, 3 yıllık tahsis protokolüne imza attı. Başkentin sarı-lacivertli ve kırmızı-siyahlı ekiplerine tahsis eden protokole imza attı...

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Sivasspor Stadı ne zaman açılacak Haberi

Sivasspor Stadı ne zaman açılacak

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin, TFF 1. Lig'in 2. haftasında 28 Ağustos Pazar günü saat 19.30'da Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacağı ve karşılaşmanın yeni statta oynanacağı belirtildi.


TFF 1. Lig maçlarının tümünde Passolig kartının geçerli olduğu ve kağıt bilet satışının yapılmayacağı ifade edilerek, şunlar kaydedildi: 


"Ligin 2. haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak takımımızı tribünden izlemek isteyen taraftarlarımızın passolig kartı bulunması gerekmektedir. Ayrıca yıllık kart vizesini yaptırmayan taraftarlarımız da karşılaşma öncesi vize işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. Vize işlemleri ve passolig kart satışı eski 4 Eylül Stadı'nın önündeki gişelerden yapılmaktadır. Maç gününde yoğunluk yaşanmaması için taraftarlarımızın en kısa sürede passolig kartlarını almaları veya vizeleri yaptırmaları önemle rica olunur."


AA




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor,...