23 / 04 / 2024

Sivasspor Stadyumu seyirci kapasitesi

Sivasspor Stadyumu seyirci kapasitesi

Sivas'ta Mayıs 2013'te temeli atılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadında çimlerin serimine başlandı

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Giresun Çotanak Stadyumu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Giresun Çotanak Stadyumu gelecek sezon taraftarlarıyla buluşuyor. Stadyumun içerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı ile 1200 kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazalar bulunuyor.

Sivas 4 Eylül Stadyumu millet bahçesi oluyor!

Sivasspor'un eski 4 Eylül Stadyumu, yıkımının tamamlanmasının ardından millet bahçesi olarak hizmet verecek...

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Eski 4 Eylül Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı!

Sivasspor'un yıllarca müsabakalarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun yıkılmasının ardından bölgenin yeşil alan olarak değerlendirilmesi planlanıyor.

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Türk Telekom Stadyumu'nun yanına spor salonu yapılacak!

Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadı Türk Telekom Stadyumu'nun bulunduğu araziye 15 bin seyirci kapasiteli spor salonu inşa edilecek. Proje için imar planı hazırlandı.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Sivasspor Stadı 14 Ağustos'ta açılacak!

Yapımına 3 yıl önce başlanılan ve büyük oranda tamamlanan 27 bin 532 seyirci kapasiteli Sivasspor Stadı'nın açılışı 14 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor maçı ile gerçekleşecek.

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Sivas'a yapılan yeni stadyum için bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile stadyumu yapan firmanın yetkilileri katıldı.

Sivasspor Yeni 4 Eylül Stadyumu'nun inşaatında son durum!

Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu olma özelliği taşıyan Yeni 4 Eylül Stadyumu inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Medicana Sivasspor'a ev sahipliği yapacak statta 27 bin 500 taraftar maç izleyebilecek.

Hatay Stadyumu'nun dolgusu tamamlandı!

Kılıç, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Antakya'da yapımına başlanan 25 bin seyirci kapasiteli Hatay Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.Kılıç, dolgusu tamamlanan ve 800 günde bitirilmesi planlanan stadyumun projelerini inceledi.

Sivasspor Stadyumu seyirci kapasitesi Haberi

Sivasspor Stadyumu seyirci kapasitesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında, çimlerin serimine başlandı. 


Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stadyumdaki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldığını söyledi.


Çimlerin serilmeye başlandığını ve hafta sonu bu işlemin tamamlanacağını belirten Kılıç, "Müteahhit firma yıl sonuna bitirmeyi hedefliyor. Bundan sonra asıl önemli olan çimlerin kökleşmesi. Artık 2016-2017 sezonunda açılışını yapacağız. Hem işçiliği hem projesi hem de seyir zevkiyle mükemmel bir stadyum oldu" dedi.


Stadyumun 25 bin koltuk kapasitesine sahip olduğunu ancak bunun artırılabileceğini ifade eden Kılıç, her türlü uluslararası müsabakanın oynanabileceği, standardı yüksek bir stat olduğuna dikkati çekti. 


Kılıç, stadyumun kentin soğuk iklim koşullarına uygun şekilde inşa edildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:


"Hem zeminin...