29 / 03 / 2024

Skyland İstanbul kampanya detayları

Skyland İstanbul kampanya detayları

Teslimlerinin 2016 Aralık'ta yapılması planlanan Skyland İstanbul'da kampanya başlatıldı. İşte, Skyland İstanbul'da kampanya detayları...

Skyland İstanbul’dan rezidans sahibi olanlara 1 yıl kira garantisi!

Eroğlu Gayrimenkul, kamu bankalarınca başlatılan konut kampanyası kampanyasına, imza projesi Skyland İstanbul ile katılıyor. Kampanya kapsamında sıfır peşinat ve 180 aya kadar 0,64 faiz oranı ile ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyadan faydalanabiliyor.

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Skyland İstanbul’dan bahar kampanyası!

Eroğlu Yapı Skyland İstanbul'da rezidans ve ofis sahibi olmak isteyenlere cazip yatırım fırsatlarını duyurdu. Yeni kampanya döneminde sıfır peşinat ve düşük faizli alternatif ödeme planları yatırımcılara sunuluyor.

Skyland İstanbul yeni kampanya 2018!

Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Skyland İstanbul yeni kampanya 2018 kapsamında 0 peşinat imkanı sağlanıyor.

Skyland İstanbul'dan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsat!

Skyland İstanbul'da yıl sonuna özel kampanya dahilinde 120 ay ve peşinatsız ödeme avantajı, rezidanslarda 3 bin 800 TL, ofisler ise 8 bin 500 TL taksit seçeneği sunuluyor..

Skyland İstanbul konut ve ofis ödeme kampanyası!

Skyland İstanbul'da kısa bir süre için geçerli olacak kampanya dahilinde aylık taksitler konutlarda 3 bin 800 TL'den, ofislerde 8 bin 500 TL'den başlıyor..

Skyland İstanbul'da kaçırılmayacak kampanya!

Şehrin merkezinde ayrıcalıklı, konforlu, kaliteli ve yemyeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Skyland İstanbul, yatırımcılarına özel 02 Kasım - 03 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak, 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve peşinatsız ödeme imkanı sunuyor.

Skyland İstanbul’dan büyük kampanya!

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

Skyland İstanbul Evleri fiyat listesi!

Skyland İstanbul Evleri fiyat listesi 650 bin liradan başlayarak değişiyor. Skyland İstanbul Seyrantepe projesinde 48 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Skyland İstanbul Evleri daire fiyatları!

Skyland İstanbul Evleri daire fiyatları 650 bin liradan başlayarak değişiyor. Skyland İstanbul Evleri Seyrantepe projesinde daireler Mart 2017 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Skyland İstanbul Residence daire fiyatları!

Skyland İstanbul Residence daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul Residence projesinde peşinat ödemesi 2017 yılında yapılıyor...

Seyrantepe Skyland İstanbul'da peşinat 2017'de ödeniyor!

Skyland İstanbul projesinde peşinatı 2017'de ödeyerek konut sahibi olunuyor. Bu yıl sonu teslim edilecek olan Skyland İstanbul'da ev fiyatları 650 bin liradan başlıyor...

Eroğlu Skyland İstanbul ödeme kampanyası!

Eroğlu Skyland İstanbul ödeme kampanyası kapsamında sıfır faizle ya da peşinatsız ödeme seçenekleri sunuluyor. Skyland İstanbul'da ev fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Skyland İstanbul kampanya detayları Haberi

Skyland İstanbul kampanya detayları

Toplam 930 adet daireden meydana gelen Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje 3 kule halinde yükseliyor.


Skyland İstanbul projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Projedeki dairelerin alanları 52 metrekareden başlayıp 322 metrekareye kadar yükseliyor. Projede teslimlerin 2016 Aralık'ta yapılması planlanıyor.


Skyland İstanbul'da kampanya!

Skyland İstanbul'da kampanya kapsamında, vade farksız ya da peşinatsız ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede daire fiyatları 474 bin TL'den başlıyor.


Projede  oyun parkı, SPA, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, sauna, hamam, restoran ve cafeler, concierge hizmeti, otopark, basketbol sahası, masa tenisi, tenis kortu, fitness salonu, toplantı salonu gibi sosyal donatılar mevcut.


Skyland İstanbul iletişim

Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: