19 / 04 / 2024

Soho House İstanbul oteli üyelik

Soho House İstanbul oteli üyelik

Dünyada 'zenginler kulübü' olarak nitelendirilen Soho House'ların açılışı için geri sayım başladı. Soho House İstanbul'un otel bölümü için rezervasyonlar internet üzerinden alınıyor..

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da 219 bin TL'ye Tiny House fırsatı!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı'da fiyatları 219 bin TL'den başlıyor. işte İstanbul Çatalca Ormanlı'da yer alan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Tiny house kiralama İstanbul!

Küçük ev akımı ABD'nin ardından Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Peki tiny maliyeti nasıl hazırlanır? Tiny house kiralama İstanbul fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Kolektif House 2021'de yurtdışına açılacak!

Kolektif House, bugün İstanbul’da iki yakada 4 ofisiyle 1.500 şirkete ev sahipliği yapıyor. Girişimin kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Onur, 2021’de de yurt dışında en az iki ülkede operasyonlarımızın başlamasını hedefliyoruz” dedi...

İstanbul House Gayrimenkul Araç Kiralama Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul House Gayrimenkul Araç Kiralama Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.A. Aldahdooh tarafından kuruldu. 

Kolektif House'un 4. merkezi Ataşehir'de açılıyor!

Ortak ofis alanı sunan Kolektif House, İstanbul'da 4. merkezini açıyor. Paylaşımlı ofis konseptiyle düzenlenmiş yeni lokasyon Ataşehir'de hizmet verecek.

Meghan Markle yeni evi için Türk motifleri istedi!

Dört yıl önce İstanbul'da Soho House isimli otelde kalan Meghan Markle, yeni evlerinin de bu otele benzemesini istedi. Markle, duvarlarda Türk motiflerinin kullanılmasını istedi.

Demir House Pendik fiyatları!

İstanbul Kurtköy'de yükselen Demir House'ta 3 blokta toplam 162 daire yer alıyor. Projede dairelerin 2019 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.. 

Soho House İstanbul oteli üyelik Haberi

Soho House İstanbul oteli üyelik

Son iki yıldır hazırlıkları devam eden Soho House İstanbul'un otel bölümü için rezervasyonlar internet üzerinden alınıyor. Henüz resmi açılış tarihi netleşmedi ama "Odalar 9 Mart 2015 itibariyle hazır" ibaresiyle otele rezervasyon kabul edildiği duyuruldu.


Ancak her isteyen bu otelde kalamayacak. Daha doğrusu Soho House'un kapısından giremeyecek, çünkü Soho House İstanbul'a girmek için "üye olmak" gerekiyor. Moda, sanat, medya ve Reklam dünyasında adını duyuran, yalnızca seçilmiş kişilerin üye-olabildiği Soho House İstanbul, üye kabulüne de başladı. Hedefi üç yılda 3 bin üyeye ulaşmak.


Dünyada halen 36 bin üyesi bulunan bu özel evlerden İngiltere'nin başkenti Londra'da altı, Amerika'nın New York, Toronto, Miami, Hollywood şehirlerinde beş, Almanya Berlin'de ise bir ev bulunuyor. Diğer bir deyişle 13'üncü Soho House Türkiye'de İstanbul'da açılıyor. Aralarında "en büyük ev"...