29 / 03 / 2024

solemar adabükü bodrum adres

solemar adabükü bodrum adres

Bodrum Solemar Adabükü satılık konutlarla ilgili detaylı bilgiler haberimizin içinde ayrıntılı bir şekilde yer alıyor

Seba-Hedef İnşaat Solemar Adabükü fiyat!

Seba-Hedef İnşaat Solemar Adabükü fiyat listesi kapsamında hem metrekare birim fiyatları hem de başlangıç fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

Ev arayanlar artık bodrum katı da geziyor!

Yaşanan İzmir depremi sonrası gayrimenkul sektörünün gündemi tekrardan deprem oldu. Yeni ev arayışına girenlerin en çok dikkat ettiği konulardan biri de evin depreme karşı güvenli olup olmaması...

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

solemar adabükü bodrum adres Haberi

solemar adabükü bodrum adres

Solemar Adabükü projesi, Seba İnşaat ve Hedef İnşaat tarafından Muğla Bodrum'da yükseliyor. Bodrum Solemar Adabükü satılık konut bilgileri haberimizde yer alıyor.


Bodrum Solemar Adabükü Evleri'nde toplam konut sayısı 134 olarak belirlendi. Bodrum Solemar Adabükü projesindeki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 




Bodrum Solemar Adabükü satılık!

Bodrum Solemar Adabükü satılık konut fiyatları metrekare birim olarak 1600 eurodan başlıyor ve 2400 euroya kadar çıkıyor. 


Bodrum Solemar Adabükü ödeme koşulları!

Bodrum Solemar Adabükü ödeme planı kapsamında detaylar satış ofisinden öğreniliyor. 


Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?

Bodrum Solemar Adabükü teslim tarihi Mayıs 2014. 


Bodrum Solemar Adabükü nerede?

Bodrum Solemar Adabükü...