18 / 04 / 2024

Sompo Japan Sigorta 3.havalimanını mı sigortaladı

Sompo Japan Sigorta 3.havalimanını mı sigortaladı

Tamamlandığında altı pist ile yılda 150 milyon yolcuya hizmet vermesi beklenen İstanbul'un 3'üncü havalimanı, Finansbank aracılığıyla Sompo Japan Sigorta tarafından teminat altına alındı.

'Acemi inşaat şirketlerini devlet yönetsin' önerisi!

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Meclis gündeminde konuşulan inşaat tamamlama sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zorunlu inşaat tamamlama sigortasına sektör ne kadar hazır?

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, mecliste görüşmeleri devam eden zorunlu inşaat tamamlama sigortası kapsamında değerlendirmeler yaptı. 

Sompo Japan'dan konut sigortası yeniliği!

Sigortalıların gezdikleri bir mağazada çocuklarının kırdığı ürünlerin dahi sigorta kapsamına alındığı Artı Konut Sigortası ile standart konut sigortalarında kapsam dışında tutulan birçok beklenmedik risk de teminat altında oluyor.

3. havalimanı projesine Sompo Japan güvencesi!

İstanbul'un üçüncü havalimanı projesi, inşaat riskleri, üçüncü şahıs mali mesuliyet ve kâr kaybı kapsamında Finansbank aracılığıyla Sompo Japan Sigorta tarafından 1 Kasım 2018'e kadar güvenceye alındı.

SOMPO Japan Artı Konut Sigortası risklere karşı teminat sağlıyor!

SOMPO Japan Sigorta, Artı Konut Sigortası ile tek poliçeyle risklere karşı teminat sağlıyor. Ürün eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynalar yangın, hırsızlık, dâhili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı teminat sağlıyor.

Sompo Japan Sigorta'dan artı konut sigortası!

Sompo Japan Sigorta, Artı Konut Sigortası ile tek poliçeyle birçok farklı riske karşı teminat sağlıyor. Birden fazla konut için sigorta yaptırıldığında da “ev çokluğu” indiriminden yararlanılabiliyor.

3.Havalimanı'nı Sompo Japan Sigorta 2018'e kadar sigortaladı!

Tamamlandığında altı pist ile yılda 150 milyon yolcuya hizmet vermesi beklenen İstanbul'un 3'üncü havalimanı, Finansbank aracılığıyla Sompo Japan Sigorta tarafından teminat altına alındı.

3. Havalimanı Kasım 2018'e kadar teminat altında!

İstanbul’un 3’üncü Havalimanı Projesi, inşaat riskleri, üçüncü şahıs mali mesuliyet ve kar kaybı kapsamında Finansbank aracılığıyla Sompo Japan Sigorta tarafından 2018’in Kasım ayına kadar güvenceye alındı.

Sompo Japan ile konutlar da güvende!

Sompo Japan Sigorta, sektörün en kapsamlı ürünlerinden biri olan Artı Konut Sigortası'nı müşterileriyle buluşturuyor. Artı Konut Sigortası, tek poliçeyle birçok farklı riske karşı teminat sağlıyor.

Sompo Japan Sigorta'dan artı konut sigortası!

Sompo Japan Sigorta, sektörün en kapsamlı ürünlerinden biri olan Artı Konut Sigortası’nı müşterileriyle buluşturuyor. Poliçeyle birlikte kira kaybı ile enkaz kaldırma ve ikametgâh değiştirme masrafları da güvence altına alınıyor

Sompo Japan Sigorta'dan Artı Konut Sigortası!

SOMPO Japan Sigorta, sektörün en kapsamlı ürünlerinden biri olan Artı Konut Sigortası'nı müşterileriyle buluşturuyor. Artı Konut Sigortası'yla eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynalar sigortalanıyor.

Müteahhit sigorta borcu sorgulama!

Sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere müteahhit deniyor. Müteahhit borcu varken iskanı alamıyor. Peki, müteahhit sigorta borcu sorgulama nasıl yapılır?

Zorunlu sigorta zorunlu oluyor!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Sigorta Komisyonu Başkanı Taner Çağatay, yılbaşından itibaren zorunlu trafik sigortası başta olmak üzere diğer zorunlu sigortaları yaptırmayanlara ciddi müeyyideler uygulanacağını söyledi.

Sompo Japan Sigorta 3.havalimanını mı sigortaladı Haberi

Sompo Japan Sigorta 3.havalimanını mı sigortaladı

Dünyanın en büyük çaplı projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında altı pist ile yılda 150 milyon yolcuya hizmet vermesi beklenen İstanbul'un 3'üncü havalimanı, Finansbank aracılığıyla Sompo Japan Sigorta tarafından teminat altına alındı. 1 Kasım 2018'e kadar geçerli olacak poliçe ile 5.8 milyar dolar değerindeki projenin üçüncü şahıs mali mesuliyet sigortası ise 11 milyon dolar bedel üzerinden teminat altına alındı. Sompo Japan Sigorta'nm teminat altına aldığı 3'üncü havalimanı inşaatının ilk fazında yolcu, kargo ve genel havacılık terminalleri, talisi yolları, yolcu köprüleri, teknik yapılar, hava trafik kontrol merkezi, rampa kontrol kuleleri, yüzey rampaları, VIP tesisleri, hastane ve tıbbi merkez...