28 / 03 / 2024

Sone İstanbul Basın Ekspres iletişim

Sone İstanbul Basın Ekspres iletişim

Sone İstanbul Evleri satış ofisi ile 0212 244 54 54 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede daire fiyatarı 310 bin TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres teslim tarihi!

Sone İstanbul Basın Ekspres teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirtiliyor. Cathay Group projesi Sone İstanbul Evleri'nde evler 310 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatlar!

Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cathay Group'un yeni projesi Sone İstanbul Evleri'nde daireler Aralık 2017 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Sone İstanbul Cathay Group fiyat!

Sone İstanbul Cathay Group fiyat listesi 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Cathay Sone İstanbul Evleri projesinde daireler 2017 yılı Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Sone İstanbul Cathay İnşaat satış ofisi!

Sone İstanbul Cathay İnşaat satış ofisi telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık!

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen proje 151 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları!

Dairelerin 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres satılık!

Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres satılık konut fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Konut, otel ve ticaret alanlarından oluşan Sone İstanbul Evleri projesinde konut teslimleri Aralık 2017 yılında yapılıyor...

Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatlar!

Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilen proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?1.067 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı belirtmemesi üzerine site sakinleri tarafından yönetime uyarı yapılmıştı. Konuya ilişkin kooperatiften açıklama geldi...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde 4 milyon TL'lik vurgun iddiası!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı hakkında bilgilendirilmemeleri tartışmalara neden oldu...

Kanal İstanbul'a Çin basınından yoğun ilgi!

İletişim Başkanı Altun’un Kanal İstanbul'un tanıtımına yönelik paylaştığı Çince kısa film, Çin basınında geniş yer buldu...

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

MHP'den İstanbul depremi konulu basın toplantısı!

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul’da yaşanan 5.8’lik depremden sonra dün Pendik’te olası İstanbul depremini konu alan bir basın toplantısı düzenledi.

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Atatürk Havalimanı'nın taşınması dünya basınında!

Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması için gerçekleştirilen taşınma operasyonu, dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Guardian ve ABD merkezli Washington Post gazeteleri, Büyük Göç olarak adlandırılan tarihi taşınmayı haberlerle okuyucularına sundu.

Bahçelievler Basın Sitesi konut sakinleri mağdur oldu!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan Basın Sitesi’nin riskli olması sebebi ile boşaltılması sonucunda konut sakinleri mağdur oldu. Daire ve dükkân sahipleri, nakliyat parası bulamadıklarından dolayı eşyalarını çıkartamıyor. 

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

İstanbul Havalimanı Avrupa ve Rus basınında!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda üst düzey yabancı konuğun katılımıyla dün ilk fazı hizmete açılan İstanbul Havalimanı, Avrupa ve Rus basınında geniş yer buldu...

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Sone İstanbul Basın Ekspres iletişim Haberi

Sone İstanbul Basın Ekspres iletişim

Sone İstanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi. 35 bin 265 metrekarelik arsa alanına sahip olan proje 1.067 konut, otel ve ticari birimlerden oluşuyor.


Anahtar teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında yapılacağı Sone İstanbul Rezidans İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Proje Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. 


Cathay İnşaat imzası taşıyan Sone İstanbul Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede satış fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor .


Eski Elektrikçiler Sitesi arsasında yükselen Basın Ekspres Sone İstanbul'da konutların metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Sone İstanbul Evleri satış ofisi

Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Özge...