23 / 04 / 2024

Sone İstanbul

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Küçükçekmece'de inşa edilen projede 1.067 adet konut bulunuyor.

Sone İstanbul Cathay teslimleri!

Konum bilgisine göre Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Cathay teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sone İstanbul Rezidans projesinde 1.067 adet daire, otel ve ticari birimler yer alıyor...

Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede konut, otel ve dükkan bulunuyor. Peki Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

Cathay Sone Evleri Küçükçekmece teslim tarihi!

Cathay Sone Evleri Küçükçekmece teslim tarihi Aralık 2017 yılı olarak belirtiliyor. Cathay Sone Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlayarak değişiyor...

Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat listesine göre 310 bin TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Evleri satış ofisi!

Sone İstanbul Evleri satış ofisi ile 0212 244 54 54 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede daire fiyatarı 310 bin TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Haberi

Sone İstanbul

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...