19 / 04 / 2024

soyak emlak ödülü

soyak emlak ödülü

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor...

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlarla döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapma fırsatı sunuyor...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 222.1 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS32219 ISIN kodlu, 386 gün vadeli, 222 milyon 190 bin TL'lik kira sertifikasının 1.dönemsel kira ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3. kira getirisi oranı yüzde 12,69264!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 12,69264 olarak belirledi ve 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 3,16447 oldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 60 milyon TL'lik 3.dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu, 378 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının 3.dönemsel kira ödemesi tamam... 

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 4. kira getirisi oranı yüzde 18,50!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu kira sertifikasının 4. kira getirisine ilişkin yıllık beklenen basit brüt getiri oranı yüzde 18,50 olarak belirlendi ve 42 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,12877 oldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 12,69264!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 12,69264, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 3,16447 olarak belirlendi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3. dönemsel kira ödemesi tamam! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSK2210 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. dönemsel kira ödemesi tamam...

soyak emlak ödülü Haberi

soyak emlak ödülü

EFQM Mükemmellik Modeli esas alınarak yapılan titiz ve detaylı değerlendirmeler sonucu Ulusal Kalite Ödülü'nü kazanan Soyak, böylelikle gayrimenkul sektöründe bu ödülü kazanan ilk ve tek şirket olarak liderliğine devam ediyor.

Tüm faaliyetlerinde kalite standartlarını en üst düzeyde tutan ve kurumsal mükemmellik anlayışını benimseyen Soyak, 14 Kasım tarihinde KalDer'in ev sahipliğinde düzenlenen törenle Ulusal Kalite Başarı Ödülü'nü aldı. Bu sene "büyük işletmeler" kategorisinde büyük ödülün verilmediği törende konuşma yapan Soyak Genel Müdürü Emre Çamlıbel, "Türkiye'nin kalite adına en büyük organizasyonu olan Ulusal Kalite Ödülleri'nde yer almaktan ve bu sene "büyük işletmeler" kategorisinde verilmiş en büyük ödüle sahip olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz."dedi. Soyak'ın kalite odaklı bir kurumsal yapısı olduğunu ve...