17 / 04 / 2024

Soyak Holding projeleri

Soyak Holding projeleri

İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam etmesi, Finans Merkezi ve iki yeni şehrin fırsat olacağını belirten Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, "Teknoloji, medya ve telekomünikasyonla yeşil dönüşümü ön plana çıkarmalıyız" dedi.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Güçlü ekonomi için büyük kentsel projeler üretilmeli!

Soyak Holding CEO’su Çamlıbel, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü-MIT’nin Boston’da düzenlediği Dünya Gayrimenkul Forumu’nda, ‘Global Şehirler Yaratmak’ panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Nurol Holding'in Bir Dokunuş Dünyayı Değiştirir projesi başladı!

Nurol Holding, yarım asrı geride bıraktığı 2016 senesi boyunca devam edecek olan Sosyal Sorumluluk Projeleri serisine bu hafta sonu start verdi. Proje kapsamında, Nurol Holding çalışanları on iki ayda on iki ayrı projede yer alacak.

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi 19 Ocak’ta!

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.

Soyak Holding projeleri Haberi

Soyak Holding projeleri

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, bugün yaklaşık 3.5 milyon metrekarelik A sınıfı merkezi yerlerde kiralanabilir ofis alanı bulunan İstanbul'un bunun çok üzerinde bir yatırımı kaldırabileceğini söyledi. Çamlıbel, İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam edebilmesi için kurulacak Finans Merkezi ve iki yeni şehrin de bir fırsat olarak değerlendirilmesinin kritik önem taşıdığına dikkat çekti. 


Bu yeni şehirlerde teknoloji, medya ve telekomünikasyon ile yeşil dönüşümün ön plana çıkarılması gerektiğini vurgulayan Çamlıbel, "Belli bir ölçekten daha büyük ulusal ve uluslararası şirketler apartmandan bozma yerlerde çalışmayız. Bu konuya ciddi olarak eğilmeliyiz. Aynı zamanda bu tip ofislerin yeşil bina olması da yabancıları cezbetmek açısından önemli. Global şirketler yeşil, çevre dostu, enerji verimliliği olmayan ofisleri tercih etmez" dedi. 


SOHO OFİS'E MÜSTAKİL GİRİŞ 

Soyak'ın, geçtiğimiz yıl Kristal Kule ve Soyak Soho...