26 / 04 / 2024

Spil Dağı örnek milli park

Spil Dağı örnek milli park

Orman ve Su İşleri Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak Spil Dağı Milli Parkı'nda alt yapı çalışmalarıyla birlikte peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere Bungalow tipi evler de yıl sonunda tamamlanacak dedi...

Adıyaman'da deprem konutları yükseliyor: 31 blokluk projenin örnek dairesi tamam!

Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) inşası devam eden 4 etap, 31 bloktan oluşan projede kaba inşaatı tamamlanan blokların duvar işlemleri yapılıyor. Projede örnek daire de tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Cebelitarık'ta dev kripto para düzenlemesi!

Akdeniz'in en batı ucunda bulunan Birleşik Krallık toprağı Cebelitarık, 2022'de çok ilginç bir deney için hazırlıkta. Başarılı olursa dünyanın geri kalanına da örnek teşkil edecek bu deney, başarısızlık durumunda da ülkeye ağır yaptırımlar getirecek.

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Anthaven'da örnek konutlar hazır!

Ant Yapı, en özel projelerinden Anthaven’ı tanıttı. Anthaven’da konutların bazıları kanal boyunca uzanıyor...

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Altındağ’da Örnek Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi. 

Örnek İmar Uygulamaları Projesi Meram’da tamamlandı!

KOP Eylem Planı kapsamında planlı alanlarda kentsel gelişim ve dönüşümün sağlanması için yaplan Örnek İmar Uygulamaları Projesi Türkiye’de ilk olarak Meram’da tamamlandı.

Üsküdar’da örnek dönüşüm başladı!

Üsküdar’da gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarına ‘Örnek Kentsel Dönüşüm’ adını verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar evleri geleneği çerçevesinde başlattığımız çalışmalarla ilçede mahalle yaşantısı hiç bitmeyecek” diye konuştu...

Aryom Koru'nun ikinci etabında örnek daire hazırlandı!

Aryom Koru’nun ilk etabından sonra merakla beklenen ikinci etabında da örnek daire hazırlandı. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’da örnek dönüşüm, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirilen törenle başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çamlıca’nın eteklerinden başlayarak Üsküdar’ımızın dönüşümü için birlikte yola çıkıyoruz.” dedi.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Spil Dağı örnek milli park Haberi

Spil Dağı örnek milli park

Orman ve Su İşleri Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı'nda alt yapı çalışmalarıyla birlikte peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere olduğunu belirterek "Bungalow tipi evler de yıl sonunda tamamlandığında, Spil Dağı, milli parklar arasında örnek gösterilecek hale gelecek" dedi. 


Spil Dağı Milli Parkı'nda sürdürülen projeye ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulunan Rahmi Bayrak, parktaki altyapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini, çevre düzenlemesinin devam ettiğini kaydetti. 


Milli Park içerisinde yeni alan açmadan mevcut alanı düzenleyerek Çampınar ve Seyirtepe mıntıkalarına ulaşımı sağlayarak daha fazla kişinin kullanımına açtıklarını söyleyen Bayrak, altyapı ile peyzaj çalışmalarında da sona gelindiğini bildirdi. Orman Gözetleme Kulesi'nin yakınındaki alanda çadırlı kamp alanı oluşturduklarını dile getiren Bayrak, "Manisa özellikle geceleri o mevkiden çok harika görünüyor. O...