26 / 04 / 2024

Spor Toto Akhisar Stadı nerede

Spor Toto Akhisar Stadı nerede

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Spor Toto Akhisar Stadı'nın ihalesi sonuçlandı!

Spor Toto Akhisar Stadı ve Spor Salonu'nun ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 71 milyon 240 bin lirayla en düşük teklifi veren May İnşaat kazandı.

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Çorum’a 15 bin kişilik stat için 15 milyon 840 bin liralık kaynak!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik stadyum, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından sağlanacak 15 milyon 840 bin liralık kaynakla tamamlanarak hizmete sunulacak. 

Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesi artırılıyor!

Spor Toto Süper Lig ekipleri arasında yer alan Göztepe'ye inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili müjde TBMM geldi.

Göztepe'den stat açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil stat ile ilgili olarak, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin bitmesi konusunda müteahhitler bize 'Aralık sonu' diyor ama biz kendimizi 1 sene daha Bornova'da oynayacakmış gibi hazırlayacağız" dedi.

Beykoz Riva’ya iki yeni okul!

Türkiye Futbol Federasyonu Riva İlkokulu ve Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu açıldı.

Denizlispor'a stat müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk yarışı veren Denizlispor'a stat müjdesi verdi.

Eryaman Stadı açıldı!

Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapılarını açtı.

Eryaman Stadı yarın açılıyor!

Başkentlilerin merakla beklediği Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla açılacak.

Osmanlı Stadı yeniden kapılarını açıyor!

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasındaki Osmanlıspor-Boluspor karşılaşması Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Stadın zeminini tekrar inceleyeceği ve duruma göre yeniden karar verileceği açıklandı.

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, yapımı devam eden Eryaman Stadı'nın sezonun ikinci yarısına da yetişmeyeceğini iddia etti.

Spor Toto Akhisar Stadı nerede Haberi

Spor Toto Akhisar Stadı nerede

Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle inşaatı tamamlanan Spor Toto Akhisar Stadı'nda maçlarını oynamaya başlayacak.


Anadolu Ajansı'ndan Ali Korkmaz'ın haberine göre; Türkiye'deki modern statlara bir yenisi daha eklendi.Akhisar'da yapımı biten Spor Toto Akhisar Stadı'nın ilk konuğu, 28 Ocak Pazar günü Antalyaspor olacak.  


Yeni statlara bir yenisi ekleniyor

2010 yılından sonra yapılan stat sayısı Spor Toto Akhisar Stadı ile 13'e çıkacak. 


Spor Toto Akhisar Stadı dışındaki Türk Telekom, Vodafone Park, Medical Park, Yeni 4 Eylül, Bursa Büyükşehir Belediye, Konya Büyükşehir Belediye, Antalya, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim, Bornova, Bahçeşehir Okulları, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has ve Yeni Malatya statları 2010'dan sonra tamamlanarak kulüplerin ve seyircilerin hizmetine...