26 / 04 / 2024

starland bekleyen taksit

starland bekleyen taksit

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

Bekleyen zararlı çıktı! Cep telefonunda fiyat arttı, taksit aynı kaldı!

Cep telefonu almayı geciktirenler yeni düzenlemeye göre zararlı çıktı. Cep telefonunda taksit yapılacak miktar yeniden belirlendi.

Emlak vergileri 2.taksit ödemeleri 2014!

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Mayısta ilk taksiti ödenen emlak vergileri 2.taksit ödemeleri 2014 ne zaman?

Çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenmesi gereken vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için emlak vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, 2014 emlak vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Karşıyaka Rezidans'ta 1.900 TL aylık taksit imkanı!

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmesi planlanan Karşıyaka Rezidans projesi 18 katlı tek blok halinde yükseliyor.Karşıyaka Rezidans projesinde 1+1 ev fiyatları 308 bin liradan başlarken 1.900 TL aylık taksit olanağı da bulunuyor.

Sinpaş Köyceğiz'de 80 ay taksit imkanı!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz projesinde satışlar devam ediyor. Teslimlerin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Sinpaş Köyceğiz'de 80 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödeme zamanı!

Emlak vergisi, arsa, arazi, mesken ve işyerleri sahipleri tarafından ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki iki taksit halinde ödenebilen emlak vergisi 2. taksit ödeme zamanı ne zaman?

Evre Gedizler Sancaktepe'de 1 yıl sonra taksit öde! 5 bin TL peşinatla!

Evre Gedizler Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için 5 bin TL'lik peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Sinpaş GYO'dan Karşıyaka Rezidans, 1.900 TL taksit!

Sinpaş GYO'dan Karşıyaka Rezidans, 1.900 TL taksit imkanı sunuyor. Sinpaş Gayrimankul Yatırım Ortaklığı 40. yıl fırsatı sunuyor. Vade farksız, ara ödemesiz, ve banka kredisiz konut sahini olunabilen proje 80 aya kadar vade imkanı sağlıyor.

Emlak vergisi 2.taksit ödeme tarihleri!

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için devlete ödenen vergiler arasında yer alıyor. İki taksitte ödenebilen emlak vergisi 2.taksit ödeme tarihleri ne zaman?

Veraset ve intikal vergisi ikinci taksit ödemeleri!

Bir kimsenin vefatından sonra geriye bıraktığı menkul ve gayrimenkullerin kabul edilmesi sonucunda veraset ve intikal vergisi ödeniyor. Veraset ve intikal vergisi ikinci taksit ödemeleri Kasım ayında yapılıyor...

Trendist Ataşehir Konutları'nda 1 yıl taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Konutları kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödemelerde yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Taksit ödemeleri ise tam tamına 1 yıl sonra başlıyor...

2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

Emlak vergisi, arsa, arazi, işyeri ve meskenler için her sene ödenen vergiler arasında yer alıyor. Taşınmazın bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. Peki, 2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

starland bekleyen taksit Haberi

starland bekleyen taksit

Ağaoğlu'nun Batı Ataşehir'de devam eden konut projesi My World'ün 4'ncü etabı olan Starland'a Finanskent doping gibi geldi. Ağaoğlu'nun sektörde şimdiye dek geliştirilen en iddialı 'finansman modeli'yle satışa sunduğu Starland'a büyük ilgi gösterilirken Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu başkanı Ali Ağaoğlu, "Kampanyada toplam 354 konut var, kısa sürede satılacağını tahmin ediyorum" dedi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı ise, yeni modelin sektöre yön vereceğini vurgularken, ortaya sundukları finansman modeline önce bankaların da şaşırdığını ancak bugün modeli desteklemek üzere bekleyen başka bankalar da olduğunu açıkladı.

Hafta içinde satışa çıkardıkları Starland projesinin finansman modelinin yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Ali Ağaoğlu, bu ilgide Ataşehir'e inşa edilecek Finanskent'in de etkili olduğunu açıkladı.Ağaoğlu'nun Starland'le uygulamaya koyduğu finansman modeline göre, dairenin toplam...