19 / 04 / 2024

starpet yeni istasyon

starpet yeni istasyon

Starpet İstanbul'daki beşinci istasyonunu geçtiğimiz günlerde açtı...

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı gerçekleşti!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılımıyla gerçekleştirildi. Raylı hattında 8 yeni istasyon yer alacak.

Total Oil, İstanbul Yeni Havalimanı'nda istasyon açacak!

Demirören Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Total Oil Türkiye AŞ, İstanbul yeni havalimanı ziyaretçilerine hizmet verecek Total Havalimanı istasyonunu açacağını açıkladı...

Başkentray'a iki yeni istasyon geliyor!

Başkentray’ı, Yenikent’e kadar uzatacak 13.5 kilometrelik hattın istasyonları belli oldu. İşte yeni iki istasyon..

Kırklareli İstasyon Mahallesi yeni yüzüyle göz kamaştırıyor!

Kırklareli'nin yükselen yüzü İstasyon Mahallesi'ndeki yapılar, görenlerin gözünü kamaştırıyor. Hemen her gün bir yeni inşaatın daha başladığı mahallede lüksün ve konforun sınırları her geçen gün daha fazla zorlanıyor.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

KOBİS’E 12 yeni istasyon geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kurulduğundan bugüne dek 35 bin 218 üye sayısına ulaştı. Kocaelililerin yoğun ilgi gösterdiği KOBİS’te mevcut 18 istasyona 12 adet istasyon daha eklenecek.

İzmit'e 3 yeni bisiklet istasyonu daha yapılıyor!

Akıllı Bisikletlere 3 yeni istasyon daha yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taralından hayata geçirilmesinin ardından Akıllı Bisikletler İzmitliler tarafından çok sevilen ve yoğun bir şekilde kullanılan uygulama haline geldi.

Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası yapım işi ihalesi 1 Aralık'ta!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü; Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası yapım işini 1 Aralık 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 300 gün sürecek.

Starpet’te yıl sonu hedefi 300 istasyon!

Starpet’in 2014 yılı hedeflerine ilişkin bilgi veren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, halen 250’ye yaklaşan istasyon sayısını 300’ün üstüne yükseltmeyi ve toplam ciroyu 900 milyon TL’nin üstüne çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Tarihi Göztepe İstasyonu yıkılmayacak!

İsmini vermek istemeyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilisi Marmaray çalışmaları kapsamında İstanbul Anadolu yakasındaki Göztepe tren istasyonunun yıkılmayacağını söyledi. Yeni istasyon eski istasyonun 400 metre yakınına yapılacak....

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Nilüfer Spor Salonu, Keleş Devlet Hastanesi açılışları yapıldı. Orhangazi'de 105 yatakkapasiteli devlet hastanesinin de temeli atıldı. Bursaray'ın Kestel etabında 6 yeni istasyon ile yaklaşık 7 kilometrelik yeni bir güzergah hizmete alındı.

starpet yeni istasyon Haberi

starpet yeni istasyon


Starpet İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde 2013 yılının sonuna kadar 7 istasyon açmayı planlıyor. Yönetim kurulu başkanı Mahfuz Okalin bu yıl içinde 1 milyar 125 milyon ciro planlıyoruz...