19 / 04 / 2024

Stevie Awards satış ve pazarlama ödülleri akbank

Stevie Awards satış ve pazarlama ödülleri akbank

Uluslararası seçkin ödül platformları arasında yer alan Stevie Awards tarafından düzenlenen "Satış ve Müşteri Hizmetleri" (Stevie Awards for Sales & Customer Service) yarışmasında, Akbank, iki altın ve iki bronz ödülün sahibi oldu...

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Cer Loft satışta! Yeni proje!

Dubai Cityscape Awards'tan ''Az Katlı Konut Prpjesi'' ödülüne sahip olan Cer İstanbul projesinin ''Loft'' bölümünün çok yakında satışa sunulması bekleniyor. Proje Yedikule Hisarı'nın yanı başında konumlanıyor.

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Kuzeyşehir 2. Etap yeni yılda satışta!

Kuzeyşehir projesi Sign of the City Awards 2017’de ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü aldı.Cem Yücesoy, Kuzeyşehir’in 2’nci etabını yeni yılın ilk günlerinde satışa sunacaklarını ifade etti.

AND Gayrimenkul, Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi seçildi!

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Stevie Awards'tan Türkiye'ye 10 ödül birden!

Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu.

Nef’e Stevie Awards’tan bir ödül daha!

Nef, ödüle doymuyor. Devam eden projeleri, cirosu ve satış rakamlarıyla Türkiye markalı konut sektörünün lideri olan Nef, son olarak ise Stevie Awards’da ‘Yılın İşvereni / Employer of the Year’ kategorisinde ödül kazandı.

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Pronet, Stevie Awards 2016'dan toplam 7 ödülle döndü!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da Pronet, 4 altın, 3 bronz olmak üzere toplam 7 ödülle döndü.

Akiş GYO'nun AVM’lerine Stevie Awards’tan 13 ödül!

30'dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği, Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından Stevie Awards’ta, Akkök Holding iştiraki Akiş GYO A.Ş ve Grup bünyesindeki alışveriş merkezleri bu yıl toplamda 13 ödüle layık görüldü.

Akiş GYO Stevie Awards’tan 13 ödülle döndü!

Akkök Holding iştiraki Akiş GYO A.Ş ve Grup bünyesindeki alışveriş merkezleri, Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından Stevie Awards’ta bu yıl toplamda 13 ödüle layık görüldü.

Stevie Awards satış ve pazarlama ödülleri akbank Haberi

Stevie Awards satış ve pazarlama ödülleri akbank


Uluslararası seçkin ödül platformları arasında yer alan Stevie Awards tarafından düzenlenen "Satış ve Müşteri Hizmetleri" (Stevie Awards for Sales & Customer Service) yarışmasında, Akbank, iki altın ve iki bronz ödülün sahibi olurken, katıldığı tüm projelerle ödül kazanarak önemli bir başarıya imza attı.


Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, bu yıl sekizincisi düzenlenen Stevie Awards Satış ve Müşteri Hizmetleri ödüllerine 1.500'ün üzerinde başvuru yapıldı. Kendi alanında uluslararası uzman olarak kabul edilen 130 bağımsız üyeden oluşan 7 farklı komite, yaptığı değerlendirmelerle kazananları belirledi.


Değerlendirme sonucunda Akbank Çağrı Merkezi, "Yılın Çağrı Merkezi" kategorisinde, Akbank Çağrı Merkezi Müşteri Şikayetleri Yönetim Bölümü ise "Yılın Müşteri Şikayetleri Yönetim Bölümü" kategorisinde altın Stevie ödülünün sahibi oldu.


Bunun yanında, yeni bir servis modeli olarak dizayn edilerek ilk yılını tamamlayan Akbank Çağrı Merkezi...