19 / 04 / 2024

Şua İnşaat Fikirtepede yıkıma başladı mı

Şua İnşaat Fikirtepede yıkıma başladı mı

Fikirtepe'de iş yapma niyetinde olan firmalar kamulaştırma süreci dahil bir kaç imzası kalmış olmasına rağmen adaları boşaltıp birer birer adaları yıkmaya başlarken bazı firmalardan hala ses çıkmıyor...

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Türkiye'de binaların ömrü uzatılmalı!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, deprem bilincinin artışına katkı sağlanmasının amaçlandığı 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında önemli açıklamalar yaptı.

Şua İnşaat'tan 4 yeni proje!

Şua İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine bu yıl da devam edecek. Şirket, içinde 3 bin 500 konutun olacağı 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden 2'sine bu yıl içinde başlanacak. 

Şua İnşaat’tan sürdürülebilir geleceğe destek!

Şua İnşaat, yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağladığı projeleri ile sürdürülebilir bir geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Şua İnşaat'tan 2021’de iki yeni proje geliyor!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, 2020 yılını masaya yatırarak şirketin 2021 planlarını ve gayrimenkul sektörü trendleriyle ilgili tahminlerini anlattı.

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

Depremin ilacı kentsel dönüşüm!

Dünya Konut Günü kapsamında açıklamalar yapan Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, güvenilir yapılar için kentsel dönüşümün hızlandırılması gerektiğini belirtti.

Türkiye'de 20 milyon yapının 7.5 milyonu riskli!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Dünya Konut Günü kapsamında açıklamalarda bulundu. Kaya, güvenilir yapılar için kentsel dönüşümün hızlandırılması gerektiğine dikkat çekti. 

Depreme karşı en büyük önlem: Kentsel dönüşüm!

17 Ağustos depreminin 21. yıldönümü kapsamında konuşan ŞUA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya,kentsel dönüşümün planlı bir şekilde hayata geçirilmesi durumunda depreme karşı dayanıklı ve kaliteli yapıların oluşabileceğini söyledi.

Şua İnşaat Fikirtepede yıkıma başladı mı Haberi

Şua İnşaat Fikirtepede yıkıma başladı mı


Fikirtepe'de iş yapma niyetinde olan firmalar kamulaştırma süreci dahil bir kaç imzası kalmış olmasına rağmen adaları boşaltıp birer birer adaları yıkmaya başlarken bazı firmalardan hala ses çıkmıyor. Yolları çamura dönmüş adada Kadıköy Belediyesi'nin ilgisizliği de cabası...


Fikirtepe'de iş yapma niyetinde olan firmalar kamulaştırma süreci dahil bir kaç imzası kalmış olmasına rağmen adaları boşaltıp birer birer adaları yıkmaya başlarken bazı firmalardan hala ses çıkmıyor. 


Fikirtepe'de en tepe noktada, en manzaralı adalardan birisinde anlaşma imzalayan Şua İnşaat'tan ses seda yok. Şua ile anlaşan vatandaşlar Anka, Nuhoğlu, Ekşioğlu adalarında yapılan yıkım ve inşaat çalışmaları arasında kalırken yolların bakımsızlığı, çamur olması ve hafriyat çalışmalarından kaynaklanan tehlikeler ile boğuşmaya devam ediyor.


Şua İnşaat kamulaştırma sürecine başvurmuş bulunarak topu Çevre ve Şehircilik Bakanlığına atmış bulunmakta.


Özellikle sektör içerisinde Fikirtepe...