26 / 04 / 2024

Suat Özçağdaş kuzguncuk kaçak yapı

Suat Özçağdaş kuzguncuk kaçak yapı

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

İstanbul'daki konut kiraları 4 yılda yüzde 707 yükseldi: Konut sorunu nasıl çözülür? 

CHP İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, barınma krizinin İstanbul başta olacak şekilde tüm kentlerde etkili olduğuna dikkat çekerek, İstanbul'daki konut kiralarının 4 yılda yüzde 707 yükseldiğini belirtti. Peki konut sorunu nasıl çözülür?

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

Altın Kahini İslam Memiş herkesi şaşkına çevirdi! Altın ve dolarlarınızı satın bunu alın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı

Altın Kahini uzmanı İslam Memiş'ten herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş'ten ''altın ve dolarlarınızı satın bunu alın'' diyerek yatırımcılara uyarıda bulundu. Yatırımcıların ağzı açık kaldı!

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen ipleri kopardı! Duyanların ağzı açık kaldı!

Özel bankalar arasında geçtiğimiz aylarda başlamış olan emekli promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu ve böylelikle de emekli promosyonlarında çok büyük deprem yaşandı. Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen ipleri kopardı! Duyanların ağzı açık kaldı...

Acı pul bibere yüzde yüzü aşan zam geldi! Asgari ücrete gelen ek zam adeta 'yalan' oldu

Asgari ücrete 1 Temmuz'da açıklanan yüzde 30 zam daha ay sonu gremeden erimeye başladı. Yumurta fiyatlarına gelen zamlardan sonra şimdi de acı pul bibere yüz yüzü aşan zamlar geldi. Reyonlarda kilogramı ortalama 30 liraya satıaln ürünün yeni fiyatı görenleri hayrete düşürdü.

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İzmir Foça'da 8 taksitle imarlı arsa satıyor!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Foça'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 21 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile ibrahim çağlayan tarafından kuruldu.

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Ankara Kızılcahamam'da yanan iş yerleri yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ankara Kızılcahamam'da iş yerlerinin hasar gördüğü yangınla ilgili açıklama yaptı...

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Suat Özçağdaş kuzguncuk kaçak yapı Haberi

Suat Özçağdaş kuzguncuk kaçak yapı

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'ta yer alan  evini fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın verdiği ifadede "olay yerinde kaçak yapı görmedim" dediği ortaya çıktı. Sabah gazetesinden Nazif Karaman'ın haberine göre Suat Özçağdaş'ın ifadesi hem kendi partisi CHP bem de Cumhuriyet'in tezlerini darmadağın etti.

Özçağdaş'ın ifadesinde şunları söylediği bildirildi:

ARAZİYE BAKTIM KAÇAK YOKTU!

"Ben Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı olarak görev yapmaktayım ve aynı zamanda yine Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Meclisi Grup Başkanıyım. Grup Başkanı olarak basına yansıyan kaçak inşaatın devam edip etmediğini görmek amacıyla ilçe sınırları içerisindeki şikayet konusu olan yere yanımda yine parti görevlisi olan Ali Selçuk Kaya ve Mehmet Sarıyar ile bana ait olan 34 SZ …. Plaka sayılı aracım ile gittim. Konu olan...