19 / 04 / 2024

şükrü koçoğlu yeni şafak

şükrü koçoğlu yeni şafak

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Koç ve Yeter Koç tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

İzmir depreminde çöken Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan ‘Yağcıoğlu Apartmanı' ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı.  Projede aykırı yapılan bodrumdan ilk günden beri su çıktığı, betonun yumuşadığı belirtildi.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı.

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 449 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Koçoğlu tarafından kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu diziden aldı villaya yatırdı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Alef'ten aldığı parayla Şile’den iki katlı, yüzme havuzlu bir villa satın aldı...

şükrü koçoğlu yeni şafak Haberi

şükrü koçoğlu yeni şafak


Tutsattan beklediğini bulamayan Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES), yap-sat yöntemiyle konut üretiminde durgunluk dönemine girilmesine karşın, TOKİ'nin bedelsiz kamu arsaları üzerinde hızla konut üretimine devam etmesinin yarattığı "haksız rekabet"ten yakındı. Konut sektörünü Yeni Şafak'a değerlendiren (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, biriken stoklar ve talep daralması nedeniyle konut üretiminin şu an 'rölantide' olduğunu söyledi. Koçoğlu, önceki yıl artan taleple çok sayıda konut üreten müteahhitlerin, talebin azalması nedeniyle bekleme sürecine girdiğini, ellerindeki stokları tüketmeye çalıştıklarını kaydetti.


Toplu Konut İdaresi'nin de (TOKİ) konut üretiminde frene basmamasının stokların artmasına yolaçtığını belirten Koçoğlu, gelinen noktada, tahmin ettikleri gibi lüks konutlar dışında fiyatlarının düştüğünü bildirdi. Koçoğlu, 'Bu durum, yatırım amaçlı konut almanın mantığının olmadığını ortaya koydu'...