19 / 04 / 2024

Süleyman Şah Üniversitesi mühürlendimi

Süleyman Şah Üniversitesi mühürlendimi

Tuzla Belediyesi’nin tespit ettiği Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsata aykırı bölümleri, ayrı ayrı mühürlenerek bu alanlarda inşaat faaliyetine son verildi. Tuzla Belediyesi, Şubat 2016’da da Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız işletilen yemekhane ve kafeteryasını da mühürlemişti.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Türkiye Deprem Tehlike Haritası güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada 'Türkiye Deprem Tehlike Haritası'nın güncellenmesi gerektiğini dile getirdi.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Biva Tower’ı  inceledi!

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bayraklı’da hayata geçirdiği Biva Tower’ı ziyaret ettiler. 

Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor!

FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor.

Süleyman Demirel Botanik Parkı'na imar koruması!

ISPARTA İl Özel İdaresi, Süleyman Demirel Botanik Parkı'nın Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki tahsisini iptal ettirip, kendi tasarrufu üzerine aldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

Süleyman Şah Üniversitesi'nde son durum ne?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Süleyman Şah Üniversitesi'nde yaşanan süreci anlattı. Şadi Yazıcı sürecin inşaat sürecindeyken başladığını belirterek üniversitenin son durumunu anlattı.

Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız bölümleri mühürledi!

Tuzla Belediyesi’nin tespit ettiği Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsata aykırı bölümleri, ayrı ayrı mühürlenerek bu alanlarda inşaat faaliyetine son verildi. Tuzla Belediyesi, Şubat 2016’da da Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız işletilen yemekhane ve kafeteryasını da mühürlemişti.

Süleyman Şah Türbesinin eski yeri ilk kez görüntülendi!

Süleyman Şah Türbesi taşındıktan sonra görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı.Türbeye gidişi sağlayan köprü ayaklarında iş makineleri çalışmalarını sürdürdükleri görüldü.

Süleyman Şah Türbesi eski yerine taşınacak!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması sırasında YPG ile işbirliği yapıldığı iddialarının doğru olmadığını belirterek türbenin, yeniden eski yerine taşınacağını açıkladı.

Süleyman Şah Üniversitesi mühürlendimi Haberi

Süleyman Şah Üniversitesi mühürlendimi

Paralel Devlet Yapılanması, Tuzla Belediye Meclisi ve Tuzla Belediyesi Encümeni’nin Süleyman Şah Üniversitesi’nin kaçak yapılaşması ve işletmeleri ile ilgili kararlarını yok sayarak hukuku çiğnedi. Tuzla Belediyesi’nin aldığı kararları yandaşlarını korumak için mahkeme kararlarıyla iptal eden o hakim ve savcılar, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında göz altına alınarak tutuklandı.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün üsleri arasında yer alan Süleyman Şah Üniversitesi’nin kaçak ve ruhsata aykırı bölümleri ile ruhsatsız işletilen yemekhane ve kafeteryasını mühürletti. Tuzla Belediyesi, ilk olarak Temmuz 2014’te Süleyman Şah Üniversitesi’nin inşaat ruhsatına aykırı yapılaşmalarını mühürledi. Tuzla Belediyesi’nin tespit ettiği ruhsata aykırı bölümler, ayrı ayrı mühürlenerek bu alanlarda inşaat faaliyetine son verildi. Tuzla Belediyesi, Şubat 2016’da da Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız işletilen yemekhane ve kafeteryasını mühürledi, üniversitede kendisini...