18 / 04 / 2024

süleymanbeyler köyü muhtarı camis yapımı

süleymanbeyler köyü muhtarı camis yapımı

Kdz.Ereğli’nin en büyük köylerinden biri olan Süleymanbeyler Köyü’nde 1994 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren İsmail Günaydın, Subaşı Merkez ve Göleviç Camilerinin ardından Süleymenbeyler Merkez Camisinin yapım çalışmalarını başlattı...

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Çanakkale Seddülbahir Köyü'nden imar çağrısı!

Çanakkale Eceabat’a bağlı Seddülbahir Köyü muhtarı Sedat Bırakan, bölgedeki yıkık arsaların mağduriyet yarattığını ifade ederek imar izni için yetkililere seslendi.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Kadıköy'de binalara 15 kat sınırı!

Kadıköy'deki yüksek binalara yeni düzenlemeler için çalışmalar devam ediyor. Kadıköy'de binalara 15 kat sınırı teklifi İBB Meclisi tarafından kabul edildi.

Boğaz’a kıyısı olan ilçeler için düzenleme reddedildi!

CHP’li Meclis üyesi Hüseyin Sağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde ''Boğaz’a kıyısı olan ilçelerle ilgili düzenleme yapalım. Kot oyunu ile rant sağlamayalım” dedi. Teklif, İBB tarafından reddedildi.

Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılmak üzere!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılma tehlikesi altında. Köprüde çataklar ve çökmeler meydana geldi.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

City's Nişantaşı yılbaşında açık mı?

City's Nişantaşı, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı yılbaşında açık mı? City's Nişantaşı yılbaşında kaçta açılıyor? İşte City's Nişantaşı 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Denizli Sökmen Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Çivril ilçesine bağlı Sökmen Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Denize kıyısı olan her bölgeye aktarma limanı yapılacak!

Deniz taşımacılığında 1-1.5 yılda eski güzel günlere dönüleceğini belirten Başbakan Yıldırım “Hedefimiz denize kıyısı olan her bölgemizde bir ana aktarma limanı oluşturmak” dedi.

Moody's İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin notunu düşürdü!

Türkiye'nin kredi notunu sürpriz bir şekilde düşüren uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kredi notunu da Baa3'ten Ba1'e indirdi.

Paris'te Seine Nehri'nin kıyısındaki yol yayalaştırıldı!

Paris Belediyesi, Seine Nehri'nin "Rive Droite" olarak adlandırılan kıyısındaki yolları araç trafiğine kapatılma kararı aldı.

süleymanbeyler köyü muhtarı camis yapımı Haberi

süleymanbeyler köyü muhtarı camis yapımı


Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Süleymanbeyler Köyü Muhtarı İsmail Günaydın, köyüne 3. caminin yapımına başlandığını belirtti.


Kdz. Ereğli’nin en büyük köylerinden biri olan Süleymanbeyler Köyü’nde 1994 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren İsmail Günaydın, Subaşı Merkez ve Göleviç Camilerinin ardından Süleymenbeyler Merkez Camisinin yapım çalışmalarını başlattı. Süleymanbeyler Merkez Camisinin 2. Kat betonunun atılması nedeniyle kurban kesilirken, gelen misafirlere kavurma, pilav ve tatlı ikramında bulunuldu.


20 YILDA 3 CAMİ, 1 OKUL VE 1 KÖY KONAĞI


Süleymanbeyler Köyü Muhtarı İsmail Günaydın yapımına başlanan caminin bulunduğu yerde eski bir cami olduğunu ve ihtiyaca cevap vermediği için yenisini yaptıklarını söyledi. Günaydın açıklamasında “Ben 1994 yılında ilk kez muhtarlık görevine seçildim. Köyümüze ilk olarak işadamlarımızın desteği ile 30 derslikli Süleyman Demirel İlköğretim okulunu yaptık. Ardından Göleviç ve Subaşı...