29 / 03 / 2024

Sultanbeyli meydan projeleri

Sultanbeyli meydan projeleri

Sultanbeyli Belediyesi ilçeye yeni sanat yapıları ve meydan kazandırmaya devam ediyor. Mecidiye, Hasanpaşa ve Adil Mahallelerine yapılan sanatsal yapılar şimdi ise Battalgazi ve Mehmet Akif Mahallesine inşa ediliyor.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Sultanbeyli'nin tapu sorunu tarihe karıştı!

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin tapu sorununun tarihe karıştığını söyledi.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Eon Meydan fiyat bilgisi!

Eon Meydan fiyat bilgisi daire alanlarına göre değişiyor.  İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan projesi İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.   2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede 220 konut ve 54 ticari birim bulunuyor. Peki Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim!

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılında teslim edilmesi planlanan proje 4 bloktan meydana geliyor. 

Sultanbeyli Eon Meydan satış ofisi!

Sultanbeyli Eon Meydan satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen proje hem konutlardan hem de ticari birimlerden meydana geliyor. 

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi!

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi 220 konut ve 54 ticari birimden meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

EON Meydan yarın satışta! Yeni proje!

EON İnşaat imzası ile İstanbul'un Sultanbeyli İlçesi'nde hayata geçirilen EON Meydan projesinde daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Sultanbeyli meydan projeleri Haberi

Sultanbeyli meydan projeleri


İlçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Sultanbeyli Belediyesi mahallelere sanatsal yapı kazandırmaya devam ediyor. Daha önce Mecidiye, Hasanpaşa ve Adil Mahallelerine yapılan sanatsal yapılar şimdi ise Battalgazi ve Mehmet Akif Mahallesine kazandırılıyor. Sanatsal yapıların biri Kubbe Caddesi ve Bosna Bulvarı’nın kesişimine, bir diğeri ise Ziyaülhak ve Petrol Yolu Caddesi kesişimine inşa edilecek. Selçuklu ve Osmanlı mimarisiyle harmanlanarak yapılacak olan sanatsal yapılar bölgenin görüntüsünü değiştirecek. Mecidiye Mahallesi Uzundere mevkinde bulunan saat kulesi ise revize edilerek, yeni bir görüntüye kavuşturulacak. 



Sultanbeyli...