16 / 04 / 2024

sultanbeyli tapu müjdesi

sultanbeyli tapu müjdesi

İmar barışı paketinde de yer alan Sultanbeyli tapu sorunu çözülüyor. Belediye Başkanı Keskin, "Tapusu Sultanbeyli Belediyesi’ne geçen kişilerin tapuları, yerlerini karşılaması halinde kendilerine bedelsiz devredilecek. Eğer eksik kısım var ise bu kısım için bedel alınacak" dedi...

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorunu çözülüyor!

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorununun çözülmesi amacıyla, fiili kullanıcıların, kullandıkları bu alanları satın almalarına imkan sağlanacak..

Tapu ve Kadastro personel alımında son dakika müjdesi! Tam 25 ilde en az 10 bin TL maaş verilecek! Sakın kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro personel alımında son dakika müjdesi geldi. Tam 25 ilde en az 10 bin TL maaş verilecek. Bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Sultanbeyli'ye tapu müjdesi!

Sultanbeyli'de hisseli parsellerde çalışmaları tamamlanan parseller hızla askıya çıkıyor. Bu kapsamda Battalgazi (1415-1534), Adil (1415) ve Mimar Sinan Mahallesi (1534) parseller askıya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'e tapu müjdesi!

Sarıyer'in tapu sorunu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz burada altyapı çalışmalarını yaptık ve inşallah seçimden sonra da süratle bir taraftan Binali Yıldırım Bey, bir taraftan inşallah Salih Bayraktar Bey ve Ankara'dan da biz, el ele vereceğiz ve bu sorunları da bitireceğ

Sultanbeyli'de Mülkiyet Ofisi açıldı!

Sultanbeyli Belediyesi, mülkiyet sorununu çözmek ve tapu işlemleri sürecini hızlandırmak için Mülkiyet Ofisi'ni hizmete açtı...

Beykoz Soğuksu'ya tapu müjdesi!

Beykoz’da devam eden mülkiyet çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi Karslılar Mevkii’nde yıllardır tapu bekleyen 41 vatandaş tapularına kavuşuyor.

Sultanbeyli'ye tapu müjdesi!

Sultanbeyli'de alan tespitleri yapılan ve askı süreci biten 1331 ve 1337 parsellerin hak sahiplerine verilmek üzere tapu tescil işlemleri tamamlandı. Tapuların dağıtımına başlanıyor.

Pendik Yayalar'a tapu müjdesi!

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 50 hektarlık alanda 1.200 hak sahibini imarlı tapularına kavuşturmak için tapular Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından teslim alındı.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 700’e yakın vatandaşa tapu tahsisi yapılmasıyla ilgili karar süreci tamamlandı. Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi verildi. 

Başbakan Yıldırım'dan Cizre'ye hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım Şırnak ziyaretinde Cizre'ye de uğradı. Başbakan Yıldırım Cizre'de yaptığı konuşmada ise hastane ve doğalgaz müjdesi verdi.

Hakan Tütüncü'den inşaat ruhsat ücreti müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği’nin toplantısına katıldı. Hakan Tütüncü, inşaat ruhsat ücreti müjdesi verdi. 

Başbakan Yıldırım'dan Konya'ya hastane müjdesi!

Konya Mevlana Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, hastane müjdesi verdi. 

Kamu görevlilerine lojman müjdesi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, dün gerçekleştirilen AK Parti Bayburt Merkez İlçe Kongresine katıldı. Bakan Ağbal, kamu görevlilerine lojman müjdesi verdi. 

Elazığ Ağın'a hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı döneminde temelini attığı Ağın (Karamağara) Köprüsü'nü inceledi. Yıldırım ilçeye bir de hastane müjdesi verdi.

sultanbeyli tapu müjdesi Haberi

sultanbeyli tapu müjdesi

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorunu çözülüyor. İlçedeki 9 milyon metrekare alanda tapu sahipleri ile fiili kullanıcıları farklı olmasından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ile Sultanbeyli Belediyesi 8 yıldır hisseli tapu sorununu çözmek için çalışıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, önemli bir aşamaya geldiklerini belirtti. Keskin, "İlçemizin uzun yıllardır devam eden çok hisseli parsellerdeki mülkiyet sorunun çözümü aşamasında; 7143 sayılı Kanunun Geçici 1 inci maddesinin yürürlüğe girmesi ile birlikte yeni bir aşamaya geçilmiştir. Her ne kadar devri gerçekleşen hisseler için mülkiyet sahiplerine iletilen mesajda ‘el koyma’ ifadesi geçse de yapılan işlem geçici süre ile devir işlemidir. Yeni bir çözüm yöntemi sunan bu kanun maddesini tanımlayan bir işlem türü tapuda var olmadığı için mevcut işlem türleri içinden...