25 / 04 / 2024

Sultanbeyli tapu teslimleri

Sultanbeyli tapu teslimleri

Sultanbeyli'de hisseli parsellerde çalışmaları tamamlanan parseller hızla askıya çıkıyor. Bu kapsamda Battalgazi (1415-1534), Adil (1415) ve Mimar Sinan Mahallesi (1534) parseller askıya çıktı.

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Sultanbeyli'de yapılan tapu satışları meclis gündeminde!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yapılan tapu satışları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sultanbeyli'de tapu sorunu çözüldü!

Sultanbeyli’de nitelikli yapıların sayısı hızla artmaya devam ediyor. Tapusuna kavuşan vatandaşların birçoğu konutlarını dönüştürüyor.

Sultanbeyli'ye tapu müjdesi!

Sultanbeyli'de hisseli parsellerde çalışmaları tamamlanan parseller hızla askıya çıkıyor. Bu kapsamda Battalgazi (1415-1534), Adil (1415) ve Mimar Sinan Mahallesi (1534) parseller askıya çıktı.

Sultanbeyli'nin tapu sorunu tarihe karıştı!

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin tapu sorununun tarihe karıştığını söyledi.

Sultanbeyli’de yeni parseller askıda!

Sultanbeyli’de 1561'inci parselin Necip Fazıl ve Hasanpaşa mahallelerinde kalan kısmı askıya çıktı. İlçenin tüm mahallelesinde kadastro ölçümleri devam ederken, parseller tapu verilmeye hazır hale getirilecek.

Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu dağıttı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu sorunu çözülen vatandaşlara tapularını teslim etti...

Sultanbeyli'de Mülkiyet Ofisi açıldı!

Sultanbeyli Belediyesi, mülkiyet sorununu çözmek ve tapu işlemleri sürecini hızlandırmak için Mülkiyet Ofisi'ni hizmete açtı...

Sultanbeyli’de tapu sevinci!

İstanbul’un hızla gelişen ilçeleri arasında yer alan Sultanbeyli’de tapu sevinci yaşanıyor. 110 yıllık mülkiyet problemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü desteğiyle nihayete erdi ve bazı parseller için tebligatlar halka ulaştı.

Sultanbeyli’nin tapu sorunu çözüldü!

İstanbul Sultanbeyli’nin yüz yıldır beklediği gün geldi. Hisseli parsellerle ilgili senelerdir verilen mücadele meyvesini verdi ve bugün ilk tebligatlar hak sahiplerine teslim edildi.

Sultanbeyli tapu teslimleri Haberi

Sultanbeyli tapu teslimleri

Sultanbeyli vatandaşlar tapusuna kavuşuyor. Sultanbeyli Belediyesi'nde yer alan habere göre, birçok parselde tapular hak sahiplerine teslim edilirken çalışmaları tamamlanan parsellerde hızla askıya çıkıyor. Ölçümleri tamamlanan Battalgazi (1415-1534), Adil (1415) ve Mimar Sinan Mahallesi (1534) parseller askıya çıktı. 30 gün süreyle askıda kalacak olan parseller için daha sonra hak sahiplerine tebligatlar gönderilecek. Tebligatlarını alan hak sahipleri belediyeye başvuruda bulunarak tapularına kavuşabilecek.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin mülkiyet ofisine ziyarette bulundu ve hak sahibi bazı vatandaşlara tapularını teslim etti. Burada askıya yeni çıkan parselleri inceleyen Başkan Keskin, “Yeni parsellerimiz askıya çıktı. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Gönül belediyeciliği anlayışımızdan taviz vermeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbime hamdolsun ilçemizin bu sorununu çözdük. Hızla çalışmalarını tamamladığımız parsellerimizi askıya çıkartıyoruz ve hemşehrilerimizin tapu özlemine son veriyoruz”....