25 / 04 / 2024

Sümela Evleri Trabzon fiyat listesi

Sümela Evleri Trabzon fiyat listesi

Toplam 170 adet daireden oluşan Sümela Evleri Trabzon satılık daire fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiyor. Sümela Evleri 10 blok şeklinde inşa ediliyor.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Trabzon körfez ülkelerinin yeni gözdesi oldu!

Doğa ve yayla turizminin yanı sıra Sümela Manastırı, Ayasofya, Atatürk Köşkü gibi çok sayıda tarihi ve turistik değere sahip Trabzon, yabancı yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi.  

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Türk tarafından kuruldu.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Sümela Manastırı ve Ortahisar Ayasofya Camisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii’nin restorasyon sonrası gerçekleştirilen açılış törenlerinde konuştu.

Sümela Manastırı'nın restorasyonu tamamlandı! Bugün açılıyor!

Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda, Şubat 2016'da başlayan restorasyon, çevre düzenlemesi, kayalıkların jeolojik ve jeoteknik bakımdan araştırılması ve güçlendirilmesi çalışmalarında sona gelindi...

Sümela Manastırı teleferik projesinde son aşamaya gelindi!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan, Karadağ'ın eteğindeki sarp ve kayalık alana kurulu tarihi Sümela Manastırı'na kolay ulaşım sağlanması için kurulacak teleferik projesinde sona gelindi. Proje kapsamında, 3 istasyondan oluşan 2 bin 500 metrelik teleferik kurulacak...

Sümela Manastırı'ndaki çalışmaları komisyon takip edecek!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda devam eden çalışmaların izlenebilmesi için komisyon kurulduğunu açıllado.

İsrail Doğu Kudüs'teki evleri yıkıyor! 

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evleri güvenlik tehlikesi oluşturduğu gerekçesiyle yıkıyor. 

Sümela Manastırı'nın restorasyonu 2020'de tamamlanacak!

Sümela Manastırı, 4 yıldır süren restorasyon ve kaya ıslahı çalışmalarının ardından ziyarete açıldı. Manastırdaki bütün çalışmalar 2020'de tamamlanacak.

Sümela Manastırı ziyaretçilere açılıyor!

Trabzon Maçka’da restorasyon çalışmalarının ilk etabı tamamlanan Sümela Manastırı bugün ziyarete açılacak. Manastırın yanında bulunan 360 tonluk riskli kaya bloğu çelik ağ ile bohçalanarak sabitlendi.

Sümela Evleri Trabzon fiyat listesi Haberi

Sümela Evleri Trabzon fiyat listesi


Toplam 170 adet daireden oluşan Sümela Evleri Akçaabat-Söğütlü-Yıldızlı Çevreyolu'na sadece 300 metre mesafede yer alıyor.


Sümela Evleri Trabzon satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. 10 blok şeklinde yükselen Trabzon Sümela Evleri Sebat Proje tarafından hayata geçiriliyor. 


Sümela Evleri'nde daire büyüklükleri 3+1'lerde 150 ile 167 metrekare, 4+1'lerde ise 95  ile 197 metrekare arasında değişiyor. Sümela Evleri Trabzon satılık daire fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiyor. 


Sümela Evleri'nde daire sahiplerine kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu ve spor alanları gibi alternatif donatılar sağlanıyor.  Ayrıca projeden daire alanlara  firma tarafından beyaz eşya ve VRF sistem üç klima hediye ediliyor.



Tel: 0530 463 80 67 / 0462 230 09 50

Web: http://sumelaevleri.com/

Pınar...