26 / 04 / 2024

Summa İnşaat Venezuela projeleri

Summa İnşaat Venezuela projeleri

Türkiye Müteahhitler Birliği, Venezuela Yurtdışı Müteahhitler Birliği AVEXCON ile Latin Amerika ve Karayipler’de müteahhitlik alanında işbirliği yaptı. Görüşmelerde, Venezuela Turizm Master Planı’nın Türk proje firmaları tarafından yapılması teklif edildi.

Sudan Hartum'daki havaalanını Summa İnşaat yapacak!

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Türk Firması Summa Senegal'de fuar merkezi açtı!

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. 

Türk inşaatçılara Moldova'da yatırım fırsatı!

Summa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, Başkan Erdoğan'a Moldova’da hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Bora, Türk yatırımcıların bölgede 350 milyon dolarlık projeye imza attıklarını söyledi.

Mete Bora kimdir?

Summa İnşaat'ın Onursal Başkanı Mete Bora hayatını kaybetti. Mete Bora, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mete Bora hayatını kaybetti!

Ankara’da Atakule’den, Saint Petersburg, Moskova ve Venezuela’da pek çok binanın yapımına kadar sayısız esere imza atan Summa İnşaat'ın Onursal Başkanı Mete Bora hayatını kaybetti.

TAV İnşaat havalimanı projesiyle dünya birincisi seçildi!

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmaları TAV İnşaat ve SUMMA İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından iki ayrı proje ile ayrı alanlarda birincilik ödülüne layık görüldü.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

TUSKON'dan Afrika'ya yatırım çıkarması!

Tuskon'un forumuna Akkök Grubu, Nurol Holding, Rönesans Grubu, Eser Grubu, Akfel Grup, Yıldırım Holding, Bank Asya, Vefa Grup, Cengiz Holding, Summa İnşaat, Prefabrik Yapı İnşaat, Kayı İnşaat ve Akşan Yapı temsilcileri katıldı.

Summa İnşaat'ın Başkanı Mete Bora, Hugo Chavez'i kırmızı gömlekle tavladı!

Summa İnşaat, Venezüella'da 1480 konutu tamamlamak üzere bunun dışında 880 konutluk başlayacakları yeni projeleride konutların bitmesini bekliyor

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Summa İnşaat Venezuela projeleri Haberi

Summa İnşaat Venezuela projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “G-20 Liderler Zirvesi” sonrası Paraguay'a geçti. Paraguay Devlet Başkanı Mario Abdo Benitez’le görüşme, anlaşmaları imzalandı. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Vahap Munyar'ın haberi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la “G-20 Liderler Zirvesi” sonrası Buenos Aires’ten (Arjantin) Asuncion’a (Paraguay) geçtik. Paraguay Devlet Başkanı Mario Abdo Benitez’le görüşme, anlaşmaların imzasının ardından 5 saatlik yolculukla Caracas’a (Venezuela) vardık.

Erdoğan ve heyetinin konakladığı otelde bizi ilk karşılayanlar Türkiye’nin Caracas Büyükelçisi Şevki Mütevellioğlu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Türkiye-Venezuela İş Konseyi Başkanı Selim Bora ve Başkan Yardımcısı Faruk Kayar oldu.

Olpak, Venezuela seyahatinin çok verimli gerçekleştiğini paylaştı:

- İş insanlarımız çok verimli ikili görüşmeler yaptı. Somut iş anlaşması yapan şirketlerimiz var.

Şevki Mütevellioğlu araya girdi:

- İkili ticaretimiz 1 milyar 63 milyon doları buluyor. Bunun içinde ihracatımız...