19 / 04 / 2024

Sungur Turan aday

Sungur Turan aday

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Ergün Turan: Suriçi millet bahçesi olacak!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, 31 Mart yerel seçim projelerini anlattı. Suriçi'nin millet bahçesi olacağını söyleyen Başkan Adayı Turan, tarihi surların halka açılacağının müjdesini verdi.

Turan Hançerli: Avcılar'ın geleceğini inşa edeceğiz!

Cumhuriyet Halk Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, "Avcılar İstanbul'un en güzel kentlerinden biri. Yeşilköy, Tahtakale ve Firuzköy mahallelerinde imar yok buraların imar sorunları çözülecek'' diye konuştu.

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Ergün Turan Fatih projelerini anlattı!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı olan TOKİ Başkanı Ergün Turan Fatih’in yeniden cazip bir konut alanı olarak konumlanmasını istiyor. Ergün Turan Fatih için planladığı projelerini anlattı... 

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşüm projelerini yerinde takip ediyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Toplu Konut İdaresi'nin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerini yerinde takip etmek üzere Trabzon'a geldi. TOKİ Başkanı Turan yaptığı konuşmada "Trabzon'da önemli projelerimiz var, dedi.

Mehmet Ergün Turan Akyazı Stadı Projesi'ni inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Stadı Projesi sahasında incelemelerde bulunarak çalışmaları takip etti. Ergün, Akyazı Stadı'yla ilgili çalışmaların TOKİ'nin elindeki iş programının da önünde gittiğini belirtti.

Mehmet Ergün Turan: Trabzon TOKİ'den ciddi yatırımlar aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, burada yaptığı açıklamada, kentin önceki yıllarda TOKİ'den ciddi yatırımlar aldığını söyledi.

Mehmet Ergün Turan: Akyazı Stadı, Türkiye'nin ender statlarından biri olacak!

TOKİ'nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlarla gerçekleştiği ortak projeleri yerinde görmek üzere Trabzon'a gelen Turan, Akyazı sahilinde, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

İstanbul Teknopark, Dünya Teknoparklar Kongresi'ne aday!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve İstanbul Ticaret Odası’nın ana ortaklığında kurulan Teknopark İstanbul, 2016 yılında gerçekleştirilecek 33’üncü IASP Dünya Teknoparklar Kongresi’ne Türkiye adına ev sahipliği yapmaya aday oldu

Sungur Turan aday Haberi

Sungur Turan aday

Sungur Turan kimdir?

Dr. Sungur Turan Ankara Aydınlık Evler Lisesi'ni ailesinin yanında tamamladıktan sonra önce İstanbul Teknik Üniversite'sine girmiş maddi zorluklar yaşadığı için tekrar ailesinin yanına, Ankara'ya dönerek sınava tekrar girmiş neticesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmıştır.

Üniversiteyi İç Hastalıkları Uzmanı olarak bitirmiştir. Dr. Sungur Turan 1988 yılında Bilecik'e taşınmış ve bu yıldan itibaren Bilecik Devlet Hastanesi'nde 23 yıl boyunca görev yapmıştır. Eşi Serpil Turan ile evli olan Dr. Sungur Turan, Burcu Turan ve Murat Turan adında 2 çocuk babasıdır. 


Dr. Sungur Turan 2011 yılında Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki görevinden ayrılarak CHP Milletvekili Adayı ve 2013 yerel seçimleri için yine CHP'den Belediye Başkanı Adayı olmuştur. 


1988 yılında geldiği Bilecik'de halen yaşamını...