26 / 04 / 2024

Superbrands viko

Superbrands viko

Türkiye'nin sektöründeki en saygın markalarının yer aldığı Superbrands 2014 sonuçları açıklandı. VİKO'nun marka algısındaki güçlü ve öncü pozisyonunu bir kez daha tescillemiş oldu.

TOKİ gayrimenkul sektörünün süper markası oldu!

TOKİ, dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye Araştırması'nda, tüketicilerce belirlenen "süper marka"lar arasında yer alan tek kamu idaresi olmayı başardı.

TOKİ süper marka seçildi!

Dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye araştırmasında TOKİ Süper Marka olarak seçildi. TOKİ 181 Süper Marka içinde tek kamu idaresi olarak dikkat çekiyor. 

Gayrimenkul firmaları markalaşma için çalışıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, Superbrands ‘Süper Markalar’ listesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Listede özel sektörden Sinpaş'ın, kamudan ise TOKİ'nin listeye dahil olduğunu açıkladı.

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

VİKO sigorta kutularında güvenlik ve estetik bir arada!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi VİKO, sigorta kutularında da üstün kalitesini ortaya koyuyor. Bugün hemen her noktada aynı anda talep edilen iki kavram, güvenlik ve tasarım, VİKO sigorta kutularında buluşuyor.

VİKO'dan sadelik sevenler için özel tasarım!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor. İşte o tasarımlar...

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

VİKO by Panasonic'e Çevreci Tesis ödülü!

VİKO by Panasonic, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü’ne layık bulunarak sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’nin çevre dostu kuruluşları arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.

VİKO, yeni ürünüyle yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Dumankaya İnşaat Superbrands'tan ödül aldı!

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri renkli bir tören eşliğinde takdim edildi. Firmanın ödülünü Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sevil Cenanoğlu aldı.

Dumankaya'ya Superbrands'tan süper marka ödülü!

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri dün akşam, renkli bir tören eliğinde takdim edildi.

Sur Yapı, 2014 Superbrands listesinde!

Sur Yapı, yapılan çalışma sonucu 1.023 marka arasından '2014 Superbrands' listesine dahil oldu. Superbrands, Türkiye’de 2005 yılından bu yana 2 yılda bir liste açıklıyor.

Superbrands viko Haberi

Superbrands viko

Superbrands Türkiye’nin Nielsen’e yaptırdığı araştırma sonuçlarına göre belirlenen markalar arasında sektörünün inovatif ve lider kuruluşu VİKO’da yer alarak marka algısındaki güçlü ve öncü pozisyonunu bir kez daha tescillemiş oldu.


Süperbrands Türkiye, 2014 yılının süper markalarını açıkladı. Nielsen’in ölçümleri dikkate alınarak belirlenen 134 süper marka arasında elektrik anahtar ve priz sektörünün inovatif ve lider kuruluşu VİKO’da yer aldı. 2014 Süper Marka araştırmasının ilk etabında öncelikle pazar araştırması yöntemi ile 1023 önemli marka belirlendi. Bu markalar konusunda uzman olan Seçici Kurul tarafından 300'e indirildi. Tüketici davranışları ve pazarlama iletişimi üzerine uzmanlaşmış araştırma şirketi Nielsen,’in bu 300 markaya yönelik olarak gerçekleştirdiği yüz yüze görüşmeler sonrasında Türkiye’nin süper markaları belirlenmiş oldu. 


“ Süper Marka olabilmek için her alanda dengeli sonuçlar elde etmek gerekiyor “


Tüketicilerin, (bilinçli...