20 / 04 / 2024

Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu

Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Suphi Malgaz kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Motifses Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motifses Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Suphi Malgaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 26 Nisan'da Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Suphi Civelek kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Suphi Civelek kimdir? Suphi Civelek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Suphi Civelek, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyesi olarak hizmet veriyor?

Suphi Daştan kimdir?

Yozgat Akdamadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan kimdir? Suphi Daştan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Suphi Daştan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Suphi Daştan...

Can Suphi kimdir?

Can Suphi, STFA Yatırım Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu'na üyesi oldu. Peki, Can Suphi kimdir? Can Suphi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Can Suphi...

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi arsa kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi koşulları her bankada değişkenlik gösteriyor. Peki, hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Eylül ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı, hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiğini Vergi takvimi kapsamında duyuruyor. Buna göre, Eylül ayında hangi vergiler ödenecek? İşte Eylül ayında ödenen vergiler..

ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar var?

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar bulunacak? ÖzdilekPark AVM Levent İstanbul'da hangi markalar var? ÖzdilekPark Levent AVM'de bulunacak markalar hangileridir? Hangi markalar ÖzdilekPark AVM'de mağaza açacak? İşte ÖzdilekPark AVM marka listesi...

Kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Ev sahibi ile kiracısı arasında yapılan kira sözleşmesine uyulmaması, aykırı davranılması gibi nedenler ile kiracı hakkında dava açılabiliyor. Peki kiracı davalarına hangi mahkeme bakar? İşte yanıtı..

Kayyum hangi hallerde atanır?

Kayyum (kayyım), belli bir iş için görevlendirilmiş olup, vesayet makamının talimatına aynen uymak zorunda oluyor. Peki kayyum hangi hallerde atanır? Kayyumluk görevi ne zaman sona erer?

Hangi evlere kredi verilir?

Konut kredisi tüketici kredilerinin bir çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi konutun teminat altına alınması şartı ile tüketiciye veriliyor. Peki, hangi evlere kredi verilir?

Vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi daireleri ile ilgili esas ve usuller 24 Aralık 1994 tarih ve 22151 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Vergi Daireleri Kuruluş ve Görev Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Peki, vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu Haberi

Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak ifade veren Suphi Malgaz kimdir?  Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Adı Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi bilgi sahibi olarak verdiği ifadeyle gündeme gelen Suphi Malgaz'ın kim olduğu merak ediliyor. Olayın detaylarını merak edenler Suphi Malgaz kimdir, Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Peki Suphi Malgaz kimdir,  Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu? Suphi Malgaz'ın kurduğu şirketler hangileri?

Suphi Malgaz'dan 2013 ve 2016'da iki yeni şirket

Kim olduğu merak edilen Suphi Malgaz 2013 ve 2016 yıllarında iki yeni şirket kurdu. Motif Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 2013 yılında kuran Suphi Malgaz, 2016 yılına gelindiğinde ise Motifses Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni kurdu.

Suphi Malgaz'ın Motif Proje Taahhüt...