26 / 04 / 2024

Sur Yapı gayrimenkul fuarı

Sur Yapı gayrimenkul fuarı

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip gayrimenkul firması Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu. 

Sur Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenler için Yarı Yarıya kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Sur Yapı ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir ödeme kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya ile yarısı hemen, yarısı ise teslimden sonra ödeme yapılacak

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Sur Yapı Antalya’da yeni dev kampanya!

Sur Yapı, hem ev almak isteyenler için hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven ve moral aşılayacak dev kampanyaya başlıyor.

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Sur Yapı gurbetçiye 6 ayda 500 gayrimenkul sattı!

Yurt dışı tanıtımına ağırlık veren Sur Yapı, son 6 ayda gurbetçilere 500 konut, ofis ve dükkan satışı gerçekleşti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları, projelerimize yoğun ilgi gösteriyor” diye konuştu.

2019 Sur Yapı için teslim yılı olacak!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye ekonomisinin güçlü yapısına dikkat çekerek, gayrimenkul sektörünün her zaman işbirliği yapmaya özen gösterdiğini belirtti.

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşan Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda yurt dışında yaşayan vatandaşlara 400 konut sattı.

Sur Yapı Antalya projesi ödülleri topluyor!

Özel sektörün en geniş gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi şimdiden ödüller almaya ve üniversiteler tarafından incelenmeye devam ediyor.

Menderes Türel, Sur Yapı Antalya projesini ziyaret etti!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayalden gerçeğe dönüşüyor. Kepez-Santral bölgesinde Antalya’ya yeni bir şehir kazandıracak projeyi, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı hayata geçiriyor.

Sur Yapı yükselişini hızla sürdürüyor!

Kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, gayrimenkul söktörünün öncü firmaları arasında yer alan Sur Yapı ve Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti.

Sur Yapı Altın gibi bir kampanyayla 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

Sur Yapı gayrimenkul fuarı Haberi

Sur Yapı gayrimenkul fuarı

Alıcı, satıcı ve yatırımcıyı buluşturan Türkiye’nin en etkin fuarında Sur Yapı, Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Körfez ülkesi vatandaşlarını yeni bir şehir inşa ettiği Antalya Projesi ve İstanbul’un 12 ilçesindeki toplam 14 projesiyle tanıştırıyor.

Sur Yapı, 23– 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da gerçekleştirilecek olan  “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi”nde İstanbul ve Antalya’daki toplam 15 projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Çeyrek asırlık deneyimiyle Sur Şirketler Grubu çatısı altında endüstriyel tesisler, ofisler, alışveriş merkezleri, enerji santralleri ve markalı konut projeleri inşa eden Sur Yapı, Antalya ve Semt Bahçekent Projeleri’nin maketleriyle katılacağı Arap – Türk Gayrimenkul Fuarı’yla Körfez ülkelerinden vatandaşlara ve yatırımcılara Türkiye’den konut, ofis ve dükkan sahibi olma olanağı sunuyor.

İstanbul ve Antalya’dan toplam 15 projesini tanıtacak

Sur Yapı, fuarda, İstanbul Avrupa...