25 / 04 / 2024

Tabanlıoğlu Beyazıt Kütüphanesi projesi

Tabanlıoğlu Beyazıt Kütüphanesi projesi

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Saraçoğlu'na sahip çıkıyorum!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara’nın merkezinde yer alan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca restorasyonuna başlanılan tarihi Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Kılıçdaroğlu, 10 yıl yaşadığı Saraçoğlu Mahallesi'ne sahip çıktığını söyledi.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Tabanlıoğlu Beyazıt Kütüphanesi projesi Haberi

Tabanlıoğlu Beyazıt Kütüphanesi projesi

Toplam 16 kategoride en iyilerin belirlendiği World Interior News (WIN) Awards 2017, yenilenen Londra Tasarım Müzesi'nde iç mimarlık, tasarım, mimarlık ve iş dünyasından 250'nin üzerinde seçkin uluslararası davetlinin bir araya geldiği ödül töreniyle sahiplerini buldu. 23 Şubat’ta gerçekleştirilen törende Beyazıt Devlet Kütüphanesi, diğer finalistleri geride bırakarak ‘Kamu Yapıları’ kategorisinde büyük ödüle ulaştı.


WIN Awards’ın Kamu Yapıları kategorisinde, sivil, ulaşım, eğitim veya sağlık projeleri, hastaneler, okullar, üniversiteler, dinsel ve ruhani merkezler, kütüphaneler, parlamento binaları ve elçilikler için gerçekleştirilmiş projeler değerlendiriliyor.


Değerlendirmeyi yapan uluslararası jürinin proje hakkında yayınladığı yorumda “Mimarın eli çok hafif, neredeyse egodan arınmış bir mimari hissiyata sahip” şeklindeki ifade dikkat çekti. Değerlendirme notunda ayrıca; “Mimarlar, kendilerini ortaya çıkarmaktan imtina ederek binanın kendine has bağlamını yüceltmiş, teknik ve yönetimsel mücadeleleri aşıp...