26 / 04 / 2024

Taksim 2015

Taksim 2015

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden açıldı!

2015'te yıkılarak yeniden inşa edilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün itibariyle tekrar hizmet vermeye başladı...

Taksim İlkyardım Hastanesi 11 Haziran'da açılıyor!

2015 yılında yenilenmek için yıkılan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 11 Haziran'da hizmete girmesi planlanıyor...

Taksim İlk Yardım Hastanesi 2018'de açılacak!

2015 yılında yıkımı gerçekleştirilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılan binası son hali görüntülendi. 

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

İş GYO'dan Taksim Ofis Lamartine değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platfomu'nda 2015 değerleme raporlarıyla alakalı açıklama yaptı. İş GYO İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Taksim Ofis Lamartine'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Acıbadem Taksim Hastanesi hizmete açıldı!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun yeni halkası Acıbadem Taksim Hastanesi genel amaçlı bir hastane olarak konumlandı. 2015 Ekim ayında hizmete açılan hastane, tıbbın tüm branşlarında hizmet veriyor.

İzale-i şuyu davası masrafları 2015!

İzale-i şuyu davası, gayrimenkule ortak mülkiyet olarak sahip olan hissedarların mallarının aynen taksim edilmesi için açılıyor. Davanın bazı masrafları oluyor. İşte, izale-i şuyu davası masrafları 2015!

Miras taksim sözleşmesi örneği 2015!

Mirasbırakan, miras sözleşmesiyle mirasını veya belirli malını sözleşme yaptığı kimseye ya da üçüncü bir kişiye bırakma yükümlülüğü altına girebiliyor. İşte miras taksim sözleşmesi örneği 2015..

Rızai taksim sözleşmesi 2015!

Hisseli tapu, bir taşınmazın ortaklarının isimleri ve sayılarının belirtildiği resmi belgeye verilen ad olarak karşımıza çıkıyor. Bu belgede sadece ortakların isimleri belirtiliyor. İşte, rızai taksim sözleşmesi 2015!

Joylife Turizm Seyahat ve Organizasyon Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Joylife Turizm Seyahat ve Organizasyon Limited Şirketi Taksim Şubesi 6 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Dursun Ali Odabaş Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Meday Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Lounge Hotel Şubesi açıldı!

Meday Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Lounge Hotel Şubesi 19 Şubat 2015'te, 4 milyon TL sermaye ile Mustafa Aydın Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Taksim Marin Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Marin Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda, Bedih Yıldırım, Adnan Subaşı, Kerem Güney ortaklığında kuruldu.

Topçu Kışlası Restitüsyon Projesi’ne Taksim Dayanışması’ndan tepki geldi!

İBB’nin 2015-2019 stratejik planı ile 2015 bütçesine aldığı ‘Taksim Meydanı Kentsel Tasarım ve Taksim (Topçu) Kışlası Restitüsyon Projesi’ne Taksim Dayanışması’ndan sert tepki geldi: “Aklınızdan bile geçirmeyin.”

Taksim 2015 Haberi

Taksim 2015

İstanbul’un sonucu merakla beklenen değişim projelerinin başında Taksim Meydanı Düzenleme Projesi geliyor. ‘‘Sadece geçip gidilen değil, kullanılabilir bir meydan’’ mottosuyla ilk etap çalışmaları 13 Eylül 2013’te tamamlanarak yayalara açılan fakat akıbeti o günden beri merak konusu olan Taksim Meydanı’nda zemin düzenleme çalışmaları nihayet başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada Taksim Meydanı Projesi kapsamında zemin düzenleme çalışmasına başladıklarını söyleyerek Koruma Kurulu onaylı bir çalışma yürütüleceğini ve zemin yenileme işlemlerinin çevreye rahatsızlık vermeden kısım kısım tamamlanacağını belirtti. Topbaş, ‘‘Yeşillendirilmiş zeminiyle Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi Beyoğlu’na yakışır bir hale gelecek. İstikrar sayesinde İstanbul çok şükür rotasına giriyor. Bu istikrar sayesinde Beyoğlu ve İstanbul’u çok daha güzel bir hale getireceğiz’’ dedi. Zemin döşeme işlemleri tamamlandıktan sonra oturma birimleri, süs...