27 / 04 / 2024

Talas Belediyesi kent yatırımları

Talas Belediyesi kent yatırımları

Talas Belediyesi, daha yeşil bir Talas için ilçeye yeni park alanları kazandırmaya devam ediyor. Talas Belediyesi son 4 yıllık dönemde 42 yeni park alanı kazandırdı. 

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İBB Kent Lokantası menü fiyatları kaç TL?

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Lokantası menüsü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençler ile birlikte Kent Lokantası’nı açtı. İşte detaylar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kayseri Talas Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 16 milyon 638 bin 500 TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Talas Belediyesi kent yatırımları Haberi

Talas Belediyesi kent yatırımları

Talas’ın genelinde nüfus artışının hızlı olmasıyla birlikte yol, park, okul, cami, sağlık ocağı gibi ihtiyaçlarında arttığını dile getiren Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu ihtiyaçlara yetişebilmek için elimizden geldiğince koşturuyoruz. 2018 yazı itibariyle 21 tane yeni park Talas’a kazandırıyoruz. Bunun haricinde Mevlana Mahallesinde 15 civarında parkımız yapılmaya devam ediyor. İnşallah Bahçelievler, Harman Gülistanevler Mahallesi ve Yenidoğan Mahallemizde de parklarımız var. Yeni nesil oyun gruplarımızı parklara kazandırdık. Gücümüz yettiğince yeni alanları yeni parkları yapıyoruz. Bunun haricinde kırsal mahallelerimizde de Kuruköprü, Çömlekçi gibi mahallelerimizde gücümüz yettiğince park yapıyoruz. Reşadiye de iki parkımız revize ettik. Aynı zamanda Cebir, Zincidere Mahallelerimiz de revize park çalışmalarımız oldu. Yakında Kepez, Çatakdere, Alaybeyli mahallelerimize yeni parklar yapacağız” diye açıklama yaptı. 

Parkların yanında tüm spor sahalarını da...