04 / 05 / 2024

Taner Topdemir

Taner Topdemir

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Taner Topdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Harbiye, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Kaya Apartmanı'nda kuruldu.

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Taner Topdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Harbiye, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Kaya Apartmanı'nda kuruldu.

Taner Yıldız Akkuyu Santrali için tarih verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Akkuyu Nükleer Santrali için "Liman inşaatının ve nükleer köyün inşallah temelini mart veya nisan ayında atmış olmamız lazım" dedi.

Taner Yıldız: 1 milyar dolar daha az doğalgaz ithal edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "İçinde bulunduğumuz yılın sonuna kadar rüzgar santrallerinden elde ettiğimiz elektrik, 1 milyar dolar daha az doğalgaz ithal etmemize sebep olacak" dedi...

Taner Yıldız: Enerji barışa akacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dünya Ekonomik Forumu’nda konuştu.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Türkiye’nin enerjiyle alakalı bütün kalemlerini barıştan yana kullanacağını belirtti.

Taner Yıldız: Türkiye bir enerji üssü olabilir!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye'nin fiyat politikalarının belirlendiği bir enerji üssü olmaması için hiçbir sebep yok. Türkiye istikrarlı siyaseti ile beraber bunları gerçekleştirebilecek düzeyde" dedi.

Taner Yıldız: Doğalgaz arzıyla ilgili sıkıntımız yok!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu. Kışın yaklaşması ile doğalgaz arzında sıkıntı oluşup oluşmayacağı sorusu üzerine Yıldız "Doğalgaz'daki arzla alakalı herhangi bir sıkıntı yok" dedi

Taner Kavas'tan binalar için yalıtım malzemesi uyarıları!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tuğla ve Kiremit Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taner Kavas, binalarda kullanılan yalıtım maddelerinin seçiminde dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Taner Yıldız: Anadolu Ajansı İngilizce Enerji Haberleri Terminali stratejik bir hamle!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Taner Yıldız: Enerji sektörümüz hızla büyüyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız "5. Türkiye Enerji Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada "Yerli ve yenilenebilir kaynaklarımızı geliştirip, ithal kaynaklarımızı yerli hale getirmeye çalışacağız" dedi.

Taner Yıldız: Faturasını ödemeyenin elektriğini keseriz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptığı açıklamada, " Elektrik parasını ödemek istemiyorum, elektriğimi kesemezsin derse birisi, kusura bakmayın onun elektriğini kesmek durumundayız " dedi

Taner Yıldız: İran ile doğalgaz anlaşmazlığı bu yıl çözülecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz fiyatıyla ilgili anlaşmazlığın yıl sonuna kadar bir noktaya bağlanacağını söyledi. Yıldız, en pahalı gazın İran'dan alındığını kaydetti...

Taner Yıldız Türkiye'deki enerji yatırımları ile ilgili bilgi verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin yüzde 100 yerli sanayiyle üretilmiş sismik gemisinin 2 yıl içerisinde hizmete alınacağını bildirdi. Yıldız " 2019 veya 2020 yılında burada (Akkuyu NGS) elektrik üretimi hedefliyoruz" dedi

Taner Yıldız, Mardin'deki elektrik kesintilerini değerlendirdi!

Mardin'deki elektrik krizi ile ilgili konuşan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Başbakan ile detaylı görüştüklerini belirterek çiftçi kardeşlerimizin bir ödeme planı ile kendilerine gelmesi gerektiğini söyledi.

Taner Topdemir Haberi

Taner Topdemir

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Taner Topdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca faaliyet konusu, yürürlükteki mevzuatlara riayet etmek kaydıyla, her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak; resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...